home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ανδρουλάκης και Πουλάς άκουσαν τα προβλήματα των αγροτών

«Χρειάζονται άμεσα μέτρα και πολιτικές για τη στήριξη και ανάδειξη του αγροτικού τομέα της χώρας»
Πουλάς αγρότες ΚΙΝΑΛ (1)

Σε συνάντηση του Κινήματος Αλλαγής με εκπροσώπους των αγροτών συμμετείχε ο υπεύθυνος του Κοινοβουλευτικού Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτής Ν. Αργολίδας, Ανδρέας Πουλάς στη Βουλή, παρουσία του Προέδρου, Νίκου Ανδρουλάκη. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης οι εκπρόσωποι των αγροτικών φορέων παρουσίασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός τομέας της χώρας με τη μεγάλη αύξηση του κόστους παραγωγής.

Οι υπέρογκες αυξήσεις του ρεύματος, του πετρελαίου, των λιπασμάτων και των ζωοτροφών έχουν οδηγήσει τον αγροτικό κόσμο της χώρας σε απόγνωση ενώ η κυβέρνηση από την πλευρά της δεν έχει λάβει ουσιαστικά και αποτελεσματικά μέτρα.

To Κίνημα Αλλαγής αναγνωρίζοντας, την πολύ μεγάλη οικονομική και κοινωνική σημασία, τον κρίσιμο ρόλο του αγροδιατροφικού τομέα για την έξοδο της χώρας από την κρίση και τη συμβολή της γεωργίας, της κτηνοτροφίας και της αλιείας στην απασχόληση και τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής στην ύπαιθρο  καθώς και την εξωστρέφεια, με παρεμβάσεις του εντός και εκτός Κοινοβουλίου ζητά να ληφθούν άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα αναστροφής της καταστροφικής πορείας με βάση ένα Εθνικό Σχέδιο ανάπτυξης και παραγωγικής ανασυγκρότησης.

Σε αυτή την κατεύθυνση οι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής κατέθεσαν Επίκαιρη Επερώτηση στη Βουλή στην οποία εκθέτουν αναλυτικά όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική ύπαιθρος και ζητούν άμεσες λύσεις από την κυβέρνηση.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis