home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΟικονομίαFirst Featured

Ερμιονίδα: Πρώτης τάξεως ευκαιρία να προωθηθεί ο αγροτοδιατροφικός τομέας

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Συμμετοχή στην FOOD EXPO επιχειρήσεων του Δήμου Ερμιονίδας, 12-14 Μαρτίου.

Ο Δήμος Ερμιονίδας ενημερώνει ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου προτίθεται να συμμετάσχει στην FOOD EXPO που θα πραγματοποιηθεί από 12 έως 14 Μαρτίου. Στόχος είναι, να προβληθεί και να προωθηθεί ο αγροτοδιατροφικός τομέας της περιοχής και παράλληλα, να δημιουργηθούν σημαντικές ευκαιρίες για τους συμμετέχοντες, με την σύναψη εμπορικών συμφωνιών.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προτίθεται να καλύψει το 70% του συνολικού κόστους συμμετοχής, ενώ το υπόλοιπο αυτής (30%), θα επιβαρύνει τους συμμετέχοντες εκθέτες – τυποποιητές.

H Έκθεση «FOOD EXPO» βρίσκεται στην κορυφή των εκθέσεων για τον κλάδο των Τροφίμων και των Ποτών στην Ελλάδα και αποτελεί μία από τις σημαντικότερες και πιο επιδραστικές Εκθέσεις στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, συμβάλλοντας σημαντικά στην ενίσχυση των εξαγωγικών δραστηριοτήτων των ελληνικών επιχειρήσεων και κατ’ επέκταση στην τόνωση της ελληνικής οικονομίας.

Παρακαλούνται όσες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στον κλάδο της αγροδιατροφής και εξαγωγών στον Δήμο Ερμιονίδας και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπως εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, αποστέλλοντας συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη αίτηση στο e-mail: [email protected] έως και την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022.

Ο μέγιστος αριθμός των επιχειρήσεων που θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέρχεται στους 60. Η επιλογή των επιχειρήσεων θα γίνεται με χρονική σειρά προτεραιότητας αλλά και με γνώμονα την ανάγκη εκπροσώπησης, κατά το δυνατό, περισσότερων Περιφερειακών Ενοτήτων.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button