home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Νίκος Μπικάκης: Το τρίπτυχο της αποτυχίας του δημάρχου στο Τολό

«Δεν υπήρξε παρουσία οδοκαθαριστών σε καθημερινή βάση ώστε να πραγματοποιείται καθημερινός καθαρισμός κατά τους καλοκαιρινούς μήνες».
Οδός Σέκερη Τολό φθινόπωρο

Ο Νίκος Μπικάκης, δημοτικός σύμβουλος Ναυπλιέων και γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου με νέα ανάρτησή του τα βάζει με το δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο για το θέμα της καθαριότητας στο Τολό.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει:

«Μετά από αίτημα μου η ενημέρωση που έλαβα από τη Διεύθυνση Καθαριότητας Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Ναυπλιέων για την καθαριότητα του Τολού δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα!

Η πραγματικότητα είναι ότι δεν υπήρξε παρουσία οδοκαθαριστών σε καθημερινή βάση ώστε να πραγματοποιείται καθημερινός καθαρισμός της κεντρικής οδού, των κάθετων οδών, του λιμανιού, της παραλίας και του περιφερειακού του Τολού, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η αγαπημένη συνήθεια του Δημάρχου να κάνει το άσπρο μαύρο προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα έχει πλέον γίνει αντιληπτή από το σύνολο των δημοτών, όπως ακριβώς συνέβη και στο Τολό.

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Γαλάζια σημαία-καθαριότητα-τεχνικά έργα: Το τρίπτυχο της αποτυχίας του Δημάρχου Ναυπλιέων στην Τοπική Κοινότητα του Τολού!»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis