home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

ΚΝΕ Αργολίδας: Πάρτε το απόφαση, δεν θα γίνετε ο φόβος μας

Για δολοφονία Άλκη: «Να περιθωριοποιηθούν τα φασιστικά στοιχεία που δρουν στον αθλητισμό».
Άλκης

«Απέχθεια και μίσος μας γέμισε το γεγονός ότι στην Θεσσαλονίκη ένα δεκαεννιάχρονο παιδί έπεσε νεκρό από οπαδικές διαφωνίες. Αλίμονο αν το 2022 ένας άνθρωπος που στηρίζει διαφορετική ομάδα από τον άλλο είναι αιτία να χάσει τη ζωή του», Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Τομεακή Οργάνωση Αργολίδας της ΚΝΕ Αργολίδας. Και συνεχίζει:

«Αυτό το αφήγημα όμως έρχεται να κρύψει την πραγματική ιδιότητα των δολοφόνων η οποία δεν είναι άλλη από την φασιστική, με πλήθος από δημοσιεύματα να διαλαλούν πως ανήκουν σε νεοναζιστική φράξια που πήραν επίσης μέρος στα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης αλλά και στην επίθεση κατά των μελών της ΚΝΕ.

Αυτές τους οι πράξεις μας αποδεικνύουν πως θέλουν λαό, φοιτητές και μαθητές να μην εκφράζουν διαφορετική άποψη, να μην παλεύουν συλλογικά για να δουν ένα καλύτερο κόσμο αλλά να υποτάσσονται στις σημερινές άθλιες συνθήκες που ζουν. Είναι αυτοί που θέλουν να διαχωρίζονται οι οπαδοί της κάθε ομάδας και να μαλώνουν μεταξύ τους αντί να στηρίζουν συλλογικά τον υγιή αθλητισμό, το να μπορεί δηλαδή ένας φίλαθλος να υποστηρίξει την ομάδα του σε κάθε άθλημα χωρίς οι άλλοι να τον κατακρίνουν για την επιλογή του, πόσο μάλλον να τον χτυπήσουν ή και να τον σκοτώσουν για αυτή.

Εμείς σαν Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδος καλούμε τους μαθητές, τους φοιτητές και γενικά το λαό της περιοχής να περιθωριοποιήσει τέτοια φασιστικά στοιχεία που δρουν μέσα στον αθλητισμό αλλά και όπου και αν βρίσκονται, παλεύοντας να μην ξανασυμβούν τέτοια περιστατικά και διεκδικώντας τους όρους ζωής που μας αξίζουν».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis