home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

«Η Τέχνη της Ποίησης» από το Harvard στο Ναύπλιο

Το εργαστήριο επιδιώκει να εμπλουτίσει την αναγνωστική εμπειρία μέσα από την ερμηνευτική ανάγνωση αντιπροσωπευτικών κειμένων.
Εργαστήριο harvard

Το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος ανακοινώνει την έναρξη υποβολής αιτήσεων στο νέο εργαστήριο «Η Τέχνη της Ποίησης». Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος, στο Ναύπλιο σε τέσσερις 4ωρες συναντήσεις. Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 10 Μαρτίου 2022.

Το εργαστήριο επιδιώκει να εμπλουτίσει την αναγνωστική εμπειρία των συμμετεχόντων/ουσών μέσα από την ερμηνευτική ανάγνωση αντιπροσωπευτικών κειμένων, και να ανοίξει ένα δρόμο για την εκ των έσω βαθύτερη και συστηματικότερη γνώση της ποιητικής τεχνικής, σε συνδυασμό με την κατάθεση προσωπικών δειγμάτων ποιητικής γραφής και δοκιμών μετάφρασης απλών λυρικών αποσπασμάτων της αρχαίας ποίησης.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου οι συμμετέχοντες/ουσες θα εμβαθύνουν στην Τέχνη της Ποίησης, στη συγκινησιακή λειτουργία της ποιητικής γλώσσας και την άρρητη μαγεία του ποιητικού λόγου, και θα αποκτήσουν ερεθίσματα για την αναζήτηση προσωπικής ποιητικής φωνής, ύφους, και δημιουργικής έκφρασης.

Αιτήσεις εδώ.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis