home design 800x400
home design 1170Χ320

Σάλος με τα χειρουργεία στο Άργος: Ο παπάς επικαλείται τη μαρτυρία των βουλευτών Ανδριανού, Γκιόλα, Πουλά

Ποια είναι η αλήθεια και ποια τα ψέματα για την Ορθοπεδική και τα υλικά. Τα βάζει ευθέως με την διοίκηση που τον διέψευσε
π. Ελευθέριος Μίχος Νοσοκομείο Άργους

Ποιά είναι η αλήθεια και ποια τα ψέματα σχετικά με την οικονομική κατάσταση του νοσοκομείου Άργους, το οποίο σύμφωνα με καταγγελίες στερείται οικονομικών πόρων προκειμένου να προμηθεύεται υλικά για να γίνονται τα χειρουργεία στην ώρα τους; Η διοίκηση του νοσοκομείου διαψεύδει την επώνυμη καταγγελία ιερέα, ότι δεν γίνονται τα χειρουργεία επειδή δεν υπάρχουν χρήματα για την προμήθεια υλικών, με τον ιερέα να επανέρχεται και να επικαλείται τους τρείς βουλευτές της Αργολίδας, Γιάννη Ανδριανό, Γιάννη Γκιόλα και Ανδρέα Πουλά, οι οποίοι – όπως λέει – έλαβαν την ίδια απάντηση από το νοσοκομείο, δηλαδή ότι ο προϋπολογισμός του μηνός Ιανουαρίου έχει εξαντληθεί.

Το θέμα ξεκίνησε με την καταγγελία του εφημέριου της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, ο οποίος δήλωσε την Τρίτη, ότι εισήχθη η μητέρα του ηλικίας 85 ετών με κάταγμα ισχύος και η απάντηση ήταν  ότι δεν μπορούν να την χειρουργήσουν διότι δεν υπάρχουν χρήματα στο νοσοκομείο για αγορά υλικών του χειρουργείου.

Μια μέρα μετά έρχεται η διάψευση της διοίκησης του νοσοκομείου, η οποία ισχυρίζεται ότι ουδέποτε ετέθη από το Νοσοκομείο ζήτημα προμήθειας υλικών για την επέμβαση, διαψεύδοντας τον ιερέα.

Παρόλα αυτά δεν δόθηκε απάντηση για τη νέα καταγγελία που δημοσιεύτηκε στο anagnostis, της συζύγου άλλου 70χρονου ασθενή, με πολλά προβλήματα υγείας ο οποίος έσπασε το πόδι του και με αφόρητους πόνους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άργους για να νοσηλευτεί. Σύμφωνα με τη σύζυγό του δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί άμεσα το χειρουργείο για τον ίδιο με τον παραπάνω λόγο.

Ούτε κάποια πολιτική απάντηση δόθηκε μέχρι στιγμής για το μεγάλο αυτό θέμα που έχει προκύψει από τον υπουργό Θάνο Πλεύρη ή έστω από τον Διοικητή της 6ης Υ.Π.Ε. Γιάννη Καρβέλη, στο ΣΥΡΙΖΑ που σήκωσε και από τη μεριά του το θέμα.

Ο ιερέας, η διοίκηση και οι βουλευτές

Λίγες ώρες μετά την διάψευση του νοσοκομείου Άργους επανέρχεται ο ιερέας Ελευθέριος Μίχος και επικαλείται  την μαρτυρία των τριών βουλευτών της Αργολίδας για να στηρίξει την αρχική καταγγελία του.

Αναφέρει ο ιερέας:

«Με έκπληξη διάβασα την ανακοίνωση  του Νοσοκομείου Άργους, να με διαψεύδει, ότι ουδέποτε μου τέθηκε ζήτημα προμήθειας υλικών για το χειρουργείο της μητέρας μου.

Πρώτον: Δεν θα περίμενε κανείς να δεχθεί το Νοσοκομείο την καταγγελία μου αυτή, ότι  ανέβαλε χειρουργείο, διότι δεν υπάρχουν χρήματα για αγορά υλικών. Σε αντίθετη περίπτωση, δηλαδή αποδοχής της καταγγελίας, θα σήμαινε και παραδοχή της κατάρρευσης του συστήματος Υγείας. Άρα η απάντηση του Νοσοκομείου είναι καθαρά πολιτική.

Δεύτερον: Επικαλούμαι τις μαρτυρίες των τριών Βουλευτών του Νομού μας, κ. Ιωάννη Ανδριανού, κ.Ιωάννη Γκιόλα και κ. Ανδρέα Πουλά, οι οποίοι επικοινώνησαν με το Νοσοκομείο του Άργους για να επισπευσθεί το χειρουργείο της μητέρας μου και έλαβαν την απάντηση ότι ο προϋπολογισμός του μηνός Ιανουαρίου έχει εξαντληθεί. Γι’ αυτό θα έπρεπε το χειρουργείο να πραγματοποιηθεί με τον προϋπολογισμό του επόμενο μήνα. Αν αυτό δεν είναι αληθές, ας με διαψεύσουν οι βουλευτές.

Τρίτον: Το Νοσοκομείο του Άργους, ας κάνει τον κόπο να διαβάσει τις δεκάδες αναφορές που κυκλοφορούν εχθές και σήμερα στο διαδίκτυο, ότι έχουν συμβεί και σε  πολλούς άλλους πολίτες, παρόμοια περιστατικά.

Πράγματι, ύστερα από τον σάλο που έχει δημιουργηθεί, σήμερα μου ανακοίνωσαν ότι το χειρουργείο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή».

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Ευάγγελος Αλεξανδρής

    Οι τρεις Αργολιδείς βο(υ)λευτές, κατά την άποψη του κληρικού, πρέπει να δώσουν δημόσιο λόγο για απάντηση στις δηλώσεις. Δεν χωράνε ανοχές σε παρόμοιες αλληλοσυγκρουόμενες αθλιότητες, πρέπει να ξεκαθαριστούν τα πραγματικά γεγονότα από τα ψεύδη.

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis