home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Νοσοκομείο Άργους: Διαψεύδει τον παπά Λευτέρη, ότι η μητέρα του δεν χειρουργήθηκε λόγω έλλειψης υλικών

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας αναφορικά με καταγγελία για το χειρουργείο ηλικιωμένης γυναίκας.
argos nosokomeio

Διαψεύδει τον ιερέα της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου Ελευθέριο Μίχο, η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας και τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η ηλικιωμένη μητέρα του δεν χειρουργήθηκε στη Νοσηλευτική Μονάδα Άργους, λόγω έλλειψης υλικών.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του νοσοκομείου:

«Η ηλικιωμένη ασθενής μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Άργους και κατά την εξέταση της, διαγνώσθηκε με κάταγμα του δεξιού ισχίου. Κατόπιν εισήχθη στην Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου, ενώ προγραμματίστηκε το χειρουργείο για την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου.

Ουδέποτε ετέθη από το Νοσοκομείο ζήτημα προμήθειας υλικών για την επέμβαση».

Να σημειωθεί πάντως πως πέρα από την επώνυμη καταγγελία του εφημέριου της Ευαγγελίστριας Ελευθέριου Μίχου που αφορά 85χρονη μητέρα του, υπάρχει και μία άλλη καταγγελία στο anagnostis.org που αφορά έναν 70χρονο ασθενή με σπασμένο πόδι, ο οποίος δεν χειρουργείται για τον ίδιο λόγο, δηλαδή λόγω έλλειψης χρημάτων για την αγορά υλικών.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Ευάγγελος Αλεξανδρής

    Είναι να απορεί κανείς για το πρόβλημα της συνεχούς δημοσίευσης ανυπόστατων άρθρων από τον τοπικό Τύπο. Μα δεν γνωρίζουν οι τοπικοί συντάκτες τον βασικό δεοντολογικό κώδικα επιβεβαίωσης της πληροφορίας από τουλάχιστον δυο διαφορετικές πηγές; Και σε περίπτωση αντίφασης, δημοσιεύονται και οι δυο απόψεις, αυτού που διαμαρτύρεται για τη δήθεν δυσλειτουργία και την απάντηση του αρμόδιου φορέα.
    Παρακαλώ να γίνεται πιο συστηματική διασταύρωση των “ειδήσεων” από τις πηγές πριν τη δημοσίευση, ειδικά όσων αναδημοσιεύονται copy-past από τη μια σελίδα στην άλλη!

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis