home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνία

Άργος: Φωτιές από ανάρτηση συνεργάτη του δημάρχου για το βιασμό 24χρονης στη Θεσσαλονίκη – Καταδικάζει ο Καμπόσος

Ο δήμαρχος Άργους - Μυκηνών κράτησε ξεκάθαρες αποστάσεις από την τοποθέτηση - Τι προηγήθηκε στα social media.

Φωτιές άναψε η ανάρτηση ενός ειδικού συνεργάτη του δημάρχου Άργους – Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου ο οποίος φαίνεται πως σχολιάζει με …υπονοούμενα την υπόθεση βιασμού της 24χρονης κοπέλας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία απασχολεί ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες την επικαιρότητα.

Η ανάρτηση του Χρήστου Αγγελόπουλου περιλαμβάνει προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για την κοπέλα που καταγγέλλει επώνυμα τον βιασμό της, ένα θέμα που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Η ανάρτηση Θωμόπουλου

Όπως αναφέρει ο Πέτρος Θωμόπουλος μέσα από το προφίλ του στο facebook:

«Φαντάζομαι ο έμμισθος ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου κ. Καμπόσου θα έχει όντως τις πληροφορίες του τις οποίες θα καταθέσει και στην εισαγγελία όταν θα κληθεί, καθώς ξεκάθαρα υπονοεί ότι η Γεωργία εκδίδεται για το ποσό των 1500€.

Αν δεν έχει τις “πληροφορίες” του φαντάζομαι να γνωρίζει ότι θα πρέπει να αποζημιώσει την κοπέλα με το ποσό που θα επιδικάσει το δικαστήριο όταν θα του κάνει αγωγή αποζημίωσης για τη συκοφαντική δυσφήμιση που θα έχει δεχθεί.

Επιπλέον ως έμμισθος ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου επειδή θεωρώ ότι προσβάλει τον ΘΕΣΜΟ και την ΠΟΛΗ της οποίας είμαι Δημοτικός Σύμβουλος θα αιτηθώ από το συμβούλιο να κληθεί σε απολογία για τη στάση του και ο Δήμαρχος να λάβει τις αποφάσεις του.

Σε κάποια θέματα δεν υπάρχουν πλακίτσες, στην πραγματικότητα υποκρύπτουν τις αιτίες του βιασμού».

Τι απαντά ο Χρήστος Αγγελόπουλος

Ο υπάλληλος του Δήμου Άργους – Μυκηνών Χρήστος Αγγελόπουλος απάντησε ως εξής:

«Αγαπητέ κε Θωμόπουλε, μ ενημέρωσαν πριν λίγο….και λυπάμαι ειλικρινά! Μετά την ανάρτηση σου με προσωπική επίθεση σε μένα και στο Δήμαρχο, θα ήθελα να σ ενημερώσω, ότι: 1. ήταν καθαρά προσωπική ανάρτηση, 2. δεν έχεις το δικαίωμα να εκθέτεις πρόσωπα κ πράγματα αν δεν γνωρίζεις, 3. είσαι πολύ μικρός για να θίξεις εμένα προσωπικά και τον δήμαρχο, 4. η τακτική σου μόνο ζημιά μπορεί να σου αποφέρει κι όχι κέρδος, 5. υπάρχει κι ένα ΦΕΚ που σου ξέφυγε ή δεν σε συμφέρει ν αναρτήσεις, 6. και δεν έχει ανάγκη ο Καμπόσος από τέτοιου είδους μικροπρέπειες! καλό σου απόγευμα!»

Καταδικάζει ο Καμπόσος

Ξεκάθαρες αποστάσεις κρατά ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος σε σχέση τις απόψεις του ειδικού συνεργάτη. Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει:

«Ως Δήμαρχος έχω δίπλα μου συνεργάτες και συμβούλους για θέματα συνυφασμένα με το επαγγελματικό τους αντικείμενο, για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου. Ενημερώθηκα για μία ανάρτηση συνεργάτη μου που αφορούσε στην υπόθεση βιασμού της κοπέλα στην Θεσσαλονίκη. Καταδικάζω προσωπικές απόψεις που εκφράζονται δημόσια και θίγουν προσωπικότητες ειδικά όταν η ελληνική δικαιοσύνη δεν έχει αποφανθεί. Σε καμία περίπτωση οι απόψεις του συνεργάτη μου δεν με εκφράζουν!»

Λυκοσκούφης – Κοντός: Φτάνει πια με την παρακμή

Οι δημοτικοί σύμβουλοι Άργους – Μυκηνών Γιάννης Λυκοσκούφης και Νίκος Κοντός αναφέρουν σχετικά με το εν λόγω θέμα:

«Με λύπη και αποτροπιασμό γίναμε μάρτυρες της χυδαίας ανάρτησης του ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου, ο οποίος ξερνώντας ακραίο μίσος, σεξισμό και μισογυνισμό, προέβη σε ανυπόστατες κατηγορίες για την 24χρονη η οποία με παρρησία κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της από γόνους εύπορης οικογένειας στη Θεσσαλονίκη.

Δυστυχώς τα τελευταία δώδεκα χρόνια, παρόμοιες συμπεριφορές και πολιτικές τοποθετήσεις εν γένει, έχουν καταστεί κανόνας για το περιβάλλον του Δημάρχου.

Συμπεριφορές που ενώ προσβάλουν το σύνολο των δημοτών αναπαράγονται αφού οι εκλεκτοί χαίρουν της απόλυτης προστασίας του Δημάρχου.

Κι αυτή ακριβώς η απόλυτη προστασία επιβεβαιώθηκε και σήμερα, με την άρνηση του Δημάρχου να πάψει τον συγκεκριμένο ειδικό συνεργάτη που αποτελεί προσωπική του επιλογή, από κάθε καθήκον του στο Δήμο Άργους Μυκηνών, ακόμα και μετά την τεράστια έκταση που έλαβε το περιστατικό και την γενικη αποδοκιμασία σε πανελλήνιο επίπεδο.

Η φαρισαϊκού τύπου διάκριση μεταξύ καθηκόντων και προσωπικών απόψεων δεν μπορεί να πείσει κανέναν.

Απαιτούμε την άμεση παραίτηση του συγκεκριμένου από κάθε καθήκον στο Δήμο μας διαφορετικά την απόλυτη ευθύνη για τον πανελλαδικό διασυρμό του τόπου μας την επωμίζεται ο ίδιος ο Δήμαρχος!»

Διαβάστε Ακόμα: Οργισμένος ο Καμπόσος απέλυσε τον ειδικό συνεργάτη του μετά το σάλο.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Ένα σχόλιο

  1. Δυστυχώς και πάλι, για πολλοστή φορά, την απόλυτη ευθύνη για τον πανελλαδικό διασυρμό του τόπου την επωμίζεται ο ίδιος ο δημότης!
    Αιδώς Αργείοι…

Διαβάστε ακόμα

Back to top button