home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκησηFeatured

Άργος: Οργισμένος ο Καμπόσος απέλυσε τον ειδικό συνεργάτη του μετά την ανάρτηση για το βιασμό

Η ανάρτηση που αφορούσε την υπόθεση βιασμού της 24χρονης από τη Θεσσαλονίκη και οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί βρίσκουν αντίθετο το δήμαρχο

Στη διαγραφή και απόλυση του ειδικού συνεργάτη του προχώρησε ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος μετά το σάλο που ξέσπασε από ανάρτησή του στα social media στην οποία σχολίαζε με …υπονοούμενα την πολύκροτη υπόθεση βιασμού της 24χρονης κοπέλας από τη Θεσσαλονίκη.

Η ανάρτηση του Χρήστου Αγγελόπουλου περιλάμβανε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για την κοπέλα που καταγγέλλει επώνυμα τον βιασμό της, ένα θέμα που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Η δήλωση του δημάρχου

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών σε δήλωσή του:

«Καταδικάζω απερίφραστα την ανάρτηση συνεργάτη μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο οποίος και τοποθετήθηκε για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Οι απόψεις αυτές δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση τόσο τις δικές μου, όσο και της δημοτικής μας παράταξης και είναι καταδικαστέες.

Για τον λόγο αυτό προβαίνω σε μία κίνηση υψίστου συμβολισμού ώστε το συγκεκριμένο γεγονός να μην επαναληφθεί και να μην ταυτιστεί με τις ιδέες και τις αξίες τόσο τις δικές μου όσο και των συνεργατών μου.

Προχωρώ στη διαγραφή και απόλυση του εν λόγω ειδικού συμβούλου, ελπίζοντας να μην επαναληφθούν ξανά τέτοια γεγονότα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Ένα σχόλιο

  1. Δυστυχώς και πάλι, για πολλοστή φορά, την απόλυτη ευθύνη για τον πανελλαδικό διασυρμό του τόπου την επωμίζεται ο ίδιος ο δημότης!
    Αιδώς Αργείοι…

Διαβάστε ακόμα

Back to top button