home design 800x400
home design 1170Χ320

Οι αποκαλύψεις του anagnostis για την παραλία της Κάντιας στη Βουλή

Αναφορά Ανδριανού για την αντιμετώπιση της διάβρωσης στην Κάντια. Θέτει υπόψη την καταγγελία των συλλόγων που βασίστηκε σε ρεπορτάζ του anagnostis και του «Αναγνώστη Πελοποννήσου».
Διάβρωση Κάντια (8)

Τις αποκαλύψεις του «Αναγνώστη Πελοποννήσου» έρχονται να επιβεβαιώσουν οι καταγγελίες των Οικιστικός – εξωραϊστικός – πολιτιστικός  σύλλογος λουτροπόλεως Κάντιας Ναυπλίου    «η κυανή ακτή», ο Πολιτιστικός –  εξωραϊστικός – μορφωτικός  σύλλογος Κάντιας, ο σύλλογος επαγγελματιών «Ζευς» και η ένωση κάμπινγκ Αργολίδας – Πελοποννήσου. Μάλιστα για το θέμα έκανε Αναφορά στη βουλή ο βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ Γιάννης Ανδριανός.

Το θέμα ουσιαστικά άνοιξε ο “Αναγνώστης Πελοποννήσου” καθώς και το «anagnostis.org», με συνεχή δημοσιεύματα, έχοντας επισημάνει τόσο την διάβρωση, όσο και τα πιθανά αίτιά της, παραθέτοντας πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Αναφορά Ανδριανού

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε σήμερα Αναφορά προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα και τον Υπουργό Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια με θέμα έγγραφο τεσσάρων Συλλόγων της Κάντιας Ναυπλίου και της ευρύτερης περιοχής (Πολιτιστικός – Εξωραϊστικός – Μορφωτικός Σύλλογος Κάντιας, Οικιστικός – Εξωραϊστικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτροπόλεως Κάντιας Ναυπλίου «Η Κυανή Ακτή», Σύλλογος Επαγγελματιών «Ζευς», Ένωση Κάμπινγκ Αργολίδας – Πελοποννήσου), με το οποίο επισημαίνεται η ανάγκη άμεσης λήψης μέτρων για τη διάσωση, προστασία και αποκατάσταση του αιγιαλού, καθώς η παραλία Κάντιας Ναυπλίου λόγω κατασκευής που έχει κριθεί καταδαφιστέα διαβρώνεται σε βαθμό ώστε κάθε χρόνο να χάνονται περί τα 3 μέτρα παραλίας, ενώ η συρρίκνωση μέχρι σήμερα έχει ξεπεράσει τα 30 μέτρα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis