home design 800x400
home design 1170Χ320

Αυτό είναι το info kiosk που θα ενημερώνει τους τουρίστες στο Ναύπλιο

Οι πόροι για την υλοποίηση του τουριστικού περιπτέρου ανέρχονται σε 80.500 ευρώ
info kiosk στο Ναύπλιο 1

Το info kiosk στο Ναύπλιο έκανε την εμφάνισή του και οι προετοιμασίες για την τοποθέτησή του είναι πυρετώδεις. Το τουριστικό περίπτερο ήρθε για να συνεισφέρει στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών τουριστικής πληροφόρησης και προβολής του Ναυπλίου και της Αργολίδας γενικότερα, ως προορισμού φιλικού προς τον επισκέπτη, όλες τις εποχές του χρόνου.

info kiosk στο Ναύπλιο 2
Φωτογραφία: anagnostis

Ο επισκέπτης θα μπορεί να αναζητήσει πληροφορίες για τα σημεία ενδιαφέροντος του στην περιοχή (αξιοθέατα, μνημεία, μουσεία) καθώς και πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες διαμονής, σίτισης ή επιμέρους δραστηριοτήτων (περιπατητικές διαδρομές, πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα).

Οι πόροι για την υλοποίηση της προγραμματικής σύμβασης, οι οποίοι ανέρχονται σε 80.500 ευρώ, προέρχονται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία θα συνεισφέρει το ποσό των 80.000 ευρώ ενώ τα υπόλοιπα 500 ευρώ θα καταβληθούν από την Αναπτυξιακή Πάρνωνα.

Γιατί επιλέχθηκε η συγκεκριμένη τοποθεσία για το info kiosk

O Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, Γιάννης Μαλτέζος, αναφέρθηκε στο σκεπτικό της απόφασης να τοποθετηθεί το info kiosk στο λιμάνι του Ναυπλίου:

«Δεδομένης της έντονης τουριστικής δραστηριότητας της πόλης, ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες, η τοποθέτηση του τουριστικού περιπτέρου στη προσφάτως διαμορφωμένη είσοδο του λιμανιού κρίθηκε ως η πλέον ενδεδειγμένη θέση. Αποφασίσθηκε αρχικώς η τοποθέτηση του τουριστικού περιπτέρου εντός της νέας διαμορφωμένης πλατείας για τους εξής λόγους:

Βρίσκεται σε κομβικό σημείο διέλευσης τόσο για τους διερχόμενους με ΙΧ επισκέπτες, όσο και για εκείνους που αποβιβάζονται μέσω του λιμένος.

Η πλατεία εξασφαλίζει ασφαλή και άνετη προσβασιμότητα για όλους τους επισκέπτες, καθώς διαθέτει τις απαραίτητες διαβάσεις στους παρακείμενους δρόμους, ράμπες εισόδου για ΑΜΕΑ και οδηγούς όδευσης τυφλών».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis