home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΠολιτικήFeatured

Παναγιώτης Ζαχαριάς: Η σύσταση της ΔΕΕΠ είναι εξαιρετική

Ποιους ευχαριστεί ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αργολίδας και γιατί δεν θεωρεί ως βάρος την ευθύνη που αναλαμβάνει - Η ανάθεση αρμοδιοτήτων και οι αντιδράσεις.

Τις ευχαριστίες του προς τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας που προσήλθαν στις κάλπες για να ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές, εκφράζει ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αργολίδας Παναγιώτης Ζαχαριάς, τονίζοντας πως «η σύσταση της ΔΕΕΠ είναι εξαιρετική».

Όπως σημειώνει ο Πρόεδρος Οργάνωσης Εκλογικής Περιφέρειας Αργολίδας της ΝΔ:

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς κάθε μέλος της Νέας Δημοκρατίας Αργολίδας που προσήλθε στις κάλπες και εξέλεξε τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, τα μέλη των τοπικών οργανώσεων καθώς και τους συνέδρους από την περιοχή μας για το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Η εκλογή μου στο αξίωμα του Προέδρου της Οργάνωσης Εκλογικής Περιφέρειας Αργολίδας καθώς και η εκλογή των Προέδρων των ΔΗΜΤΟ ήταν τυπικές διαδικασίες και πραγματοποιήθηκαν σε ένα κλίμα συναίνεσης και ομοψυχίας.

Παρότι κατακτήσαμε ως παράταξη να μην υπάρχουν αντιπαλότητες και κόντρες η προσέλευση του κόσμου του κόμματός μας ήταν μαζική και δυνάμωσε τη φωνή της ΔΕΕΠ Αργολίδας όπως ακριβώς το είχαμε ζητήσει.

Η ευθύνη που αναλαμβάνω δεν είναι βάρος για εμένα, αποτελεί μια ενασχόληση προσφοράς προς το κόμμα και προς την κομματική βάση της Νέας Δημοκρατίας.

Εκφράζοντας τα συγχαρητήρια μου σε όλους τους εκλεγέντες, τους εύχομαι καλό έργο και είμαι σίγουρος ότι η συνεργασία μας σε όλους τους τομείς θα αποδώσει καρπούς.

Η σύσταση της ΔΕΕΠ είναι εξαιρετική και το έργο μας θα είναι πολυεπίπεδο και αποτελεσματικό, θα αφουγκραστούμε την κοινωνία και θα δυναμώσουμε το κόμμα έχοντας πρωταρχικό σκοπό, στόχο, επιδίωξη το εθνικό συμφέρον».

Ανάθεση αρμοδιοτήτων

Ο Πρόεδρος Οργάνωσης Εκλογικής Περιφέρειας Αργολίδας της ΝΔ, Παναγιώτης Ζαχαριάς, νωρίτερα προχώρησε σε ανάθεση αρμοδιοτήτων.

Στην ανακοίνωση αναφέρει ότι «ως πρόεδρος της Οργάνωσης Εκλογικής Περιφέρειας Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας, σας ανακοινώνω τις θέσεις στη ΔΕΕΠ Αργολίδας.

  • Α’ Αντιπρόεδρος: Κρεμαστιώτης Σταύρος
  • Β’ Αντιπρόεδρος: Τριανταφύλλου Δημήτριος
  • Γραμματέας: Ρετσινά Κωνσταντίνα
  • Ταμίας: Νενεκούμης Χαρίλαος
  • Υπεύθυνος εκλογικής ετοιμότητας: Σαρρής Ανδρέας
  • Υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας: Τριανταφύλλου Δημήτριος
  • Υπεύθυνη εργαζομένων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα: Χρόνη Σοφία
  • Υπεύθυνος τοπικής αυτοδιοίκησης: Λάτσης Γεώργιος
  • Υπεύθυνος παραγωγικών και επιστημονικών φορέων: Κρεμαστιώτης Σταύρος
  • Υπεύθυνη οικογενειακής πολιτικής και ισότητας των φύλων: Πανοβράκου Ελένη
  • Αιρετό μέλος ΔΕΕΠ: Δωρής Παναγιώτης

Αντιδράσεις

Ωστόσο ο νέος πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αργολίδας (πρώην ΝΟΔΕ) Παναγιώτης Ζαχαριάς, πήρε και μία απόφαση η οποία είχε ως αποτέλεσμα τις πρώτες μουρμούρες μεταξύ των μελών.

Αντί να ορίσει ως Α’ Αντιπρόεδρο τον πρώτο σε σταυρούς κύριο Παναγιώτη Δωρή ανακοίνωσε ότι διορίζει σε αυτή τη θέση τον κύριο Σταύρο Κρεμαστιώτη. Σύμφωνα μάλιστα με όσα έγιναν γνωστά ο κος Δωρής δεν αποδέχθηκε τη θέση του Β΄Αντιπροέδρου και έτσι η θέση αυτή έμεινε κενή.

Πληροφορίες λένε ότι υπήρξαν διαφωνίες για την απόφαση αυτή, η οποία ήταν σύννομη, ενώ ο ίδιος ο Παναγιώτης Δωρής με δηλώσεις του στο anagnostis, έκανε λόγο για σκοπιμότητα και ότι οι θέσεις αυτές είχαν πριν από τις εσωκομματικές εκλογές μοιραστεί. Αναφορικά με τους λόγους για τους οποίους έγινε αυτό καλεί τον πρόεδρο του οργάνου να απαντήσει, αφού ο ίδιος θεωρεί ότι τον απέπεμψαν από το κομματικό όργανο.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button