home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑργολίδαFeaturedFirst Featured

Με μαθητική παρέλαση τίμησαν την επέτειο του ΟΧΙ στο Ναύπλιο (Φωτογραφίες)

Ο κόσμος ξεχύθηκε στην πόλη για να δει τις επετειακές εκδηλώσεις και να απολαύσει τη βόλτα και τον καφέ του. Δείτε πώς γιόρτασαν την 28η Οκτωβρίου.

Τιμώντας αυτούς που πριν από 81 χρόνια πολέμησαν και θυσιάστηκαν για να ζούμε εμείς σήμερα ελεύθεροι παρέλασε η μαθητιώσα νεολαία στο Ναύπλιο, με πλήθος κόσμου να τους χειροκροτεί. Η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου αυτή τη φορά γιορτάστηκε με τον τρόπο που την έχουμε συνηθίσει, έστω και με μάσκες σε κάποιες περιπτώσεις.

Τη φετινή παρέλαση άνοιξαν οι πρόσκοποι και την έκλεισαν οι Αρματωμένοι Μωραΐτες, με τη φιλαρμονική του Δήμου Ναυπλιέων να ρίχνει την αυλαία στις φετινές εορταστικές εκδηλώσεις για την Επέτειο του ΟΧΙ, παιανίζοντας εμβατήρια.

Φέτος δεν έγινε στρατιωτική παρέλαση, ενώ στη μαθητική το 1ο Δημοτικό Σχολείο παρέλασε με μάσκες, ελέω κορωνοϊού, ενώ τα υπόλοιπα σχολεία εμφανίστηκαν με τη συνηθισμένη τους περιβολή.

Πολυκοσμία στην πόλη του Ναυπλίου για το πενταήμερο, για όσους έχουν εξασφαλίσει άδεια και την Παρασκευή, χαράς ευαγγέλια για ξενοδόχους και καταστηματάρχες που χόρτασαν από πελατεία. 

Δείτε φωτογραφίες του anagnostis από τη φετινή παρέλαση (πατήστε πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση και θέαση):

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button