home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Εκπαιδευτικοί Α/θμιας Αργολίδας: Χωρίς αποφάσεις η ολομέλεια των Προέδρων

Η Ολομέλεια δεν είχε  την απαιτούμενη  από  το  καταστατικό απαρτία
Κορίτσια στην τάξη

Χωρίς απαρτία και συνεπώς χωρίς αποφάσεις πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Οκτωβρίου  2021 στην Αθήνα η  Ολομέλεια  των Προέδρων των Συλλόγων της Δ.Ο.Ε.

Ο στόχος της συνάντησης ήταν να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις –δράσεις του συνδικάτου τόσο για την Αυτοαξιολόγηση όσο και  για  τα υπόλοιπες  διεκδικήσεις του  κλάδου (συγχωνεύσεις, κενά, επαγγελματική εξουθένωση,γραφειοκρατική λαίλαπα,εντατικοποίηση κλπ).

Η Ολομέλεια όμως δεν είχε  την απαιτούμενη  από  το  καταστατικό απαρτία, διότι οι  γενικές συνελεύσεις  των  Συλλόγων της χώρας δεν  είχαν απαρτία.

Κατά  συνέπεια δε μπόρεσε να  πάρει καμία απόφαση.

Το  επόμενο βήμα, σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε σχετική ενημέρωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, το οποίο προβλέπεται από  το καταστατικό  της Ομοσπονδίας είναι να  συνεδριάσει το  Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και  να  αποφασίσει σχετικά.

Στην Ολομέλεια των Προέδρων υπήρξε  ενημέρωση από τους Προέδρους για  τους προβληματισμούς και τις αγωνίες των  εκπαιδευτικών  της  βάσης και  αναπτύχτηκε  πλούσιος διάλογος για  την πορεία των διεκδικήσεων των  δίκαιων αιτημάτων  μας.

Με δεδομένη την παράταση έως 12-11-2021 που  έδωσε  το  Υπουργείο Παιδείας για τις διαδικασίες Αυτοαξιολόγησης των σχολικών μονάδων (ομάδες εργασίας ,προγραμματισμός του 2021-2022), οι Εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας αναμένουν την απόφαση  του  Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. για τις περαιτέρω   κινήσεις –δράσεις και την αποτελεσματικότερη διεκδίκηση των  αιτημάτων  μας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis