home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΕκδηλώσειςΑργολίδα

Nαύπλιο: Η θεία Μπέμπα έρχεται στην πλατεία Τριών Ναυάρχων

Πρόκειται για ένα πιπεράτο ευθυμογράφημα εποχής, μια βόλτα στο παρελθόν, μέσα από την χιουμοριστική αφήγηση της αξιαγάπητης Θείας Μπέμπας.

Ο ΔΟΠΠΑΤ στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του συνδιοργανώνει την παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ναυπλιώτισσας συγγραφέως, Ισμήνης Μπάρακλη με τίτλο: «Η θεία Μπέμπα» που θα πραγματοποιηθεί αύριο, 16 Οκτωβρίου, στις 19:00 στην πλατεία Τριών Ναυάρχων (έμπροσθεν του Δημαρχείου Ναυπλίου).

Πρόκειται για ένα πιπεράτο ευθυμογράφημα εποχής, μια βόλτα στο παρελθόν, μέσα από την αστείρευτη χιουμοριστική αφήγηση της αξιαγάπητης Θείας Μπέμπας, των εκδόσεων Ψυχογιός.

Το μυθιστόρημα απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών.

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Ενόσω στις σκοτεινές κουζίνες της Γερμανίας μαγειρεύεται ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, εις την Οικία Ροδόπουλου εορτάζεται η έλευση του Βασιλιά με ταγκό, πίπερμαν ως και σοκολατάκια λικέρ εκ Φλόκα. Παραλής γαρ, ο κύριος Βασιλάκης ευημερεί εκ του εμπορίου ραδιοφώνων Φίλιπς και η ευτυχής, πλην άχρηστη, σύζυγος Ελπινίκη, φανατική συλλέκτρια φτερωτών καπέλων, διάγει ζωή χαρισάμενη.

Το αυτό και ο μικρός τους υιός, Ντίνος, ο οποίος ζαχαρώνει γυναικείους ποδόγυρους, κάτω από τραπεζαρίες φορτωμένες εδέσματα. Μέχρι την ημέρα-κόλαφο που η Μπέμπα, η δαιμόνια οικονόμος, θα βρεθεί αντιμέτωπη με το επτασφράγιστο μυστικό του αρχοντικού, καλά θαμμένο για χρόνια…

Η θεία η μπέμπα

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button