home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Η Ισμήνη Μπάρακλη παρουσιάζει τη «θεία Μπέμπα» της στο Ναύπλιο

Μάθετε τα πάντα για το νέο μυθιστόρημα της Ναυπλιώτισσας συγγραφέως.
Παρουσίαση βιβλίου Ναύπλιο Ισμήνη Μπάρακλη

Ο ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων και οι «Εκδόσεις Ψυχογιός» σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Ισμήνης Μπάρακλη «Η θεία Μπέμπα» η οποία θα γίνει το Σάββατο 16 Οκτωβρίου, στις 6.30μμ, στην πλατεία Δημαρχείου στο Ναύπλιο.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Tόλης Κοϊνης, μαθηματικός-συγγραφέας, Κώστας Κολόκας, δικηγόρος-πρόεδρος του συλλόγου “Ο Ναύπλιος”, Νικόλαος Μπουμπάρης, φιλόλογος-ιστορικός.

Η συγγραφέας θα παρουσιάσει το βιβλίο της, θα συνμιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Παρουσίαση βιβλίου Ναύπλιο

Το βιβλίο

Ενόσω στις σκοτεινές κουζίνες της Γερμανίας μαγειρεύεται ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, εις την Οικία Ροδόπουλου εορτάζεται η έλευση του Βασιλιά με ταγκό, πίπερμαν ως και σοκολατάκια λικέρ εκ Φλόκα. Παραλής γαρ, ο κύριος Βασιλάκης ευημερεί εκ του εμπορίου ραδιοφώνων Φίλιπς και η ευτυχής, πλην άχρηστη, σύζυγος Ελπινίκη, φανατική συλλέκτρια φτερωτών καπέλων, διάγει ζωή χαρισάμενη.

Το αυτό και ο μικρός τους υιός, Ντίνος, ο οποίος ζαχαρώνει γυναικείους ποδόγυρους, κάτω από τραπεζαρίες φορτωμένες εδέσματα. Μέχρι την ημέρα-κόλαφο που η Μπέμπα, η δαιμόνια οικονόμος, θα βρεθεί αντιμέτωπη με το επτασφράγιστο μυστικό του αρχοντικού, καλά θαμμένο για χρόνια…

Η θεία η μπέμπα

Η συγγραφέας

Η Ισμήνη Χ. Μπάρακλη κατάγεται από το Ναύπλιο. Φοίτησε στο St. George Commercial College και εργάστηκε επί σειρά ετών σε μεγάλη οικονομική εφημερίδα ως Υπεύθυνη Εκδηλώσεων και Συνεδρίων.

Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού. Γράφει για παιδιά και μεγάλους.

Από τις “Εκδόσεις Ψυχογιός” κυκλοφορούν τα μυθιστορήματά της “Το μυστικό της πεταλούδας, Σμύρνη. Κυνήγι μαγισσών”, “Το χελιδόνι του Βορρά” και “Η θεία Μπέμπα”.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis