home design 800x400
home design 1170Χ320

Ο Βέλγος Bachelor στην Αργολίδα

Το Βελγικό «The Bachelor» εγκαταστάθηκε στην Ερμιονίδα – Γυρίσματα από τη Warner Bros σε Πορτοχέλι, Ερμιόνη και Κοιλάδα.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Ο Βέλγος Bachelor στην Αργολίδα
the bachelor Βέλγιο Ερμιονίδα

Η Ερμιονίδα συνεχίζει να γίνεται πόλος έλξης μεγάλων Εταιρειών παραγωγής ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών. Μία από αυτές είναι το Βελγικό Bachelor το οποίο ήδη ξεκίνησε γυρίσματα σε Πόρτο Χέλι, Ερμιόνη και Κοιλάδα.

Η εταιρεία παραγωγής είναι η Warner Bros Βελγίου θα κάνει τηλεοπτικά γυρίσματα σε ιδιωτικούς χώρους, σε εστιατόρια, μπαρ, ξενοδοχεία, στο βουνό, στις πλατείες των παραπάνω Κοινοτήτων, σε σημεία με όμορφη θέα προβάλλοντας την ομορφιά της Ερμιονίδας.

Η άδεια κινηματογράφησης που έχει πάρει η Παραγωγή του Βελγικού ριάλιτι έχει ξεκινήσει από σήμερα Τετάρτη 13/10 και θα διαρκέσει έως 30/10. Αντίστοιχη version του ίδιου ριάλιτι προβάλλεται και στην Ελλάδα με βάση το Πόρτο Ράφτη Αττικής

Όπως σημειώνει η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Ερμιονίδας Λούμη Γιαννικοπούλου Αγγελική:

Αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς ενισχύει την προσπάθειά μας για την επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν αλλά και την τουριστική προβολή της Ερμιονίδας ανά τον κόσμο.

Ζητήσαμε από την παραγωγή να εφαρμόσει όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα κατά του covid-19, η οποία μας διαβεβαίωσε πως όλα τα μέλη του συνεργείου και των συμμετεχόντων είναι πλήρως εμβολιασμένα.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί πως η εκπομπή είναι υψηλής τηλεθέασης και η προβολή που θα έχει η Ερμιονίδα, ως τουριστικός προορισμός, στο Βέλγιο και την Ολλανδία όπου θα προβληθεί η εκπομπή, θα είναι μέγιστης σημασίας».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis