home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Είναι οριστικό: Άργος και Ναύπλιο θα αποκτήσουν φυσικό αέριο από τη ΔΕΔΑ

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα καταβάλλει ποσό της τάξης των 20.000.000 ευρώ για την επέκταση της διείσδυσης του αερίου στην Αργολίδα. Τι δηλώνει ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μαλτέζος για την επικείμενη σύνδεση του δικτύου με το νομό.
Φυσικό αέριο

Φυσικό αέριο από τη ΔΕΔΑ θα αποκτήσουν Άργος και Ναύπλιο από τη Δημόσια Επιχείρηση Δικτύου Διανομής. Όπως γνωστοποίησε σήμερα η ΔΕΔΑ στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα συνδέονται οριστικά τα αστικά κέντρα των δύο πόλεων με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου.

Περιχαρής ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος σημειώνει: «Πολύ μεγάλη μέρα η σημερινή για την Αργολίδα! Πριν λίγο πληροφορήθηκα από τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα ύστερα από τις στενές επαφές που πραγματοποίησε σήμερα στην Αθήνα ότι συνδέονται οριστικά τα αστικά κέντρα των δύο πόλεων Άργους και Ναυπλίου».

«Η ΔΕΔΑ (Δημόσια Επιχείρηση Δικτύου Διανομής) θα επεκτείνει τη διείσδυση του αερίου στις πόλεις της Αργολίδας με καταβολή εκ μέρους της Περιφέρειας Πελοποννήσου ποσού 20.000.000 ευρώ που διασφάλισε η περιφερειακή αρχή από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή», συνεχίζει ο αντιπεριφερειάρχης.

Και καταλήγει: «Η Αργολίδα περνάει λοιπόν σε άλλο επίπεδο! Θωρακίζεται ενεργειακά η περιοχή μας με υποδομές που παρέχουν ασφαλή, οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον ενέργεια. Προωθείται σταδιακά το μεγάλο μας στοίχημα, η ενεργειακή αναβάθμιση της Αργολίδας».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis