home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
Κοινωνία

ΟΑΕΔ: Τα προσωρινά αποτελέσματα για τη Δημιουργία Νέων Επιχειρήσεων στη Ψηφιακή Εποχή

Προσωρινοί πίνακες κατάταξης των επιτυχόντων, επιλαχόντων και αποκλειομένων για το νέο Πρόγραμμα Κατάρτισης- Πώς υποβάλλονται ενστάσεις.

Αναρτήθηκαν σήμερα, Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ, www.oaed.gr, οι προσωρινοί πίνακες επιτυχόντων, επιλαχόντων και αποκλειομένων του διαδικτυακού Προγράμματος Κατάρτισης Ανέργων για τη Δημιουργία Νέων Επιχειρήσεων στη Ψηφιακή Εποχή.

Η κατάρτιση των πινάκων πραγματοποιήθηκε κατά σειρά προτεραιότητας και με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια. Οι υποψήφιοι καταρτιζόμενοι, που αιτήθηκαν συμμετοχή, έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν ένσταση κατά των αποτελεσμάτων από σήμερα, Παρασκευή 8 Οκτωβρίου ώρα 19:00, μέχρι και την Τρίτη 12 Οκτωβρίου ώρα 19:00. Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά με τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης TaxisNet στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.oaed.gr/e-services.

Οι υποψήφιοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν να αναφέρουν το λόγο της ένστασης και να τεκμηριώσουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας με ηλεκτρονική σάρωση δικαιολογητικά αποδεικτικά αυτών, σύμφωνα με τους όρους της δημόσιας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Ενστάσεις που δεν υποβάλλονται ηλεκτρονικά δεν εξετάζονται.

Το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν για τους ανέργους από τη Google Ελλάδας, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και περιλαμβάνει διαδικτυακή σύγχρονη κατάρτιση διάρκειας 35 ωρών, που θα πραγματοποιηθεί σε διάστημα δύο εβδομάδων, στις βασικές αρχές επιχειρηματικότητας, προκειμένου οι συμμετέχοντες να έχουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες, ώστε να δημιουργήσουν ένα επιχειρηματικό πλάνο και να ξεκινήσουν μια νέα βιώσιμη νεοφυή επιχείρηση (start-up).

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button