home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πάτρα: Αισιόδοξοι οι γιατροί για τον 6χρονο Φώτη που χτυπήθηκε από καρτ

Αύριο θα γίνει η μαγνητική τομογραφία ενώ οι γιατροί δηλώνουν αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά.

Oλοκληρώθηκε η διαδικασία των νευρολογικών εξετάσεων στη ΜΕΘ και ο μικρός Φώτης, που χτυπήθηκε από το καρτ το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, ανταποκρίνεται θετικά σύμφωνα με το pelop.gr. Αύριο θα γίνει η μαγνητική τομογραφία ενώ οι γιατροί δηλώνουν αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά.

Δηλώσεις σχετικά με την πορεία της υγείας του μικρού ασθενή έκανε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ο οποίος δήλωσε τα εξής:

«Από την Κυριακή μέχρι σήμερα το παιδάκι παραμένει σε καταστολή. Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ενός νευρολογικού παραθύρου που είχαν οι γιατροί του Πανεπιστημιακού προκειμένου να δουν την αντίδραση του εγκεφάλου. Όπως με ενημέρωσε ο κ. Ανδρέας Ηλιάδης, διευθυντής της ΜΕΘ παίδων, τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά. Είμαστε αισιόδοξοι για την περαιτέρω εξέλιξη υγείας του ασθενή.

Για αύριο έχει προγραμματιστεί να υποβληθεί σε μαγνητική και μετά θα επιχειρήσουν οι γιατροί να κάνουν άρση της καταστολής προκειμένου να δούμε τις αντιδράσεις του εγκεφάλου του μικρού ασθενή».

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα στις 12 το μεσημέρι ο μικρός υπεβλήθηκε σε εξέταση μείωση της καταστολής και καταγραφής των αντιδράσεών του εξέταση που ονομάζεται «νευρολογικό παράθυρο».

Το παιδί έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Αρχικά είχε ειπωθεί ότι η προσπάθεια αφύπνισης θα γινόταν σήμερα, αλλά τελικά αυτό δεν συνέβη.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis