home design 800x400
home design 1170Χ320

«Ευτυχώς που τσακίστηκε…» – Ποιος χάρηκε που η Βάνα Μπάρμπα έπεσε στην Επίδαυρο;

Η γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει ποιο ήταν το σχόλιο που την εξόργισε και την έκανε να ξεσπάσει.

Η Βάνα Μπάρμπα αποκαλύπτει ποιο ήταν αυτό το σχόλιο που την έκανε να ξεσπάσει στο facebook, αναφορικά με το πέσιμό της στην Επίδαυρο που την οδήγησε στο χειρουργείο. Συγκεκριμένα κάποιος χρήστης έγραψε στον τοίχο της στα social media «Ευτυχώς που τσακίστηκε να πάψει να μιλάει» αναφερόμενος στο ατύχημα που είχε η ηθοποιός στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, πριν από λίγες ημέρες.

«Οπότε ανθρώπινα και εγώ έβγαλα τη δική μου χολή σε αυτούς που δεν διαβάζω και κρύβονται πίσω από την ανωνυμία» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της η ηθοποιός.

«Γιατί ξέσπασα…»

«Φίλοι μου αγαπημένοι είμαι ευγνώμων για αυτή τη σχέση που έχουμε δημιουργήσει μέσα από την ανάγκη της επικοινωνίας, όμως υπάρχουν καταστάσεις που σε βάζουν να ξεπερνάς τα όρια σου, όπως χθες. Δεν διαβάζω ποτέ τι μου γράφετε γιατί μέσα στις καλές απόψεις, να δω τη χλεύη, την κακία και δεν πολεμιέται φίλοι μου. Μου είπαν τι γράφτηκε, το ανεκδιήγητο, πέρα από Επίδαυρο. ‘Ευτυχώς που τσακίστηκε, να πάψει να μιλάει’. Οπότε ανθρώπινα έβγαλα και εγώ τη δική μου χολή σε αυτούς που δεν διαβάζω και κρύβονται πίσω από την ανωνυμία. Που χαίρονται με τον πόνο του άλλου. Έλεος πόσο παρακάτω. Τους λέω, λοιπόν, όση κακή ενέργεια να μου στείλετε, εγώ θα είμαι ΕΔΩ. Στο τέλος πάντα το καλό νικά» έγραψε στο Facebook η ηθοποιός.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis