Πύλος: Βρέθηκε όπλο στον βυθό της μαρίνας

Σε βάθος δύο μέτρων και μόλις πέντε μέτρα από την ακτή εντός της μαρίνας, ένας ιδιώτης εντόπισε το απόγευμα της Τετάρτης ένα πλήρες τυφέκιο αγνώστου προέλευσης.
Λιμενικό σώμα αυτοκίνητο λιμενικού

Ένα τουφέκιο, κενό πυρομαχικών, βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 25 Ιουνίου εντός της μαρίνας Πύλου, σε βάθος περίπου δύο μέτρων και σε απόσταση πέντε μέτρων από την ακτή. Τον εντοπισμό έκανε ιδιώτης, ο οποίος ενημέρωσε αμέσως τη Λιμενική Αρχή.

Το όπλο, μήκους περίπου 1,20 μ., αποτελείται από κοντάκι, κάνη και χειροφυλακτήρα. Δεν βρέθηκαν πυρομαχικά επί ή πλησίον αυτού.

Το Λιμεναρχείο Πύλου, που ανέλαβε αμέσως την προανάκριση, κατέσχεσε το εύρημα. Το τουφέκιο πρόκειται να αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθούν η ταυτότητά του, η προέλευσή του και ο τρόπος με τον οποίο κατέληξε στον βυθό της μαρίνας.

Διαφήμιση

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις εδώ

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

newsletter banner anagnostis