home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Βάνα Μπάρμπα: Στο χειρουργείο με πολλαπλά κατάγματα – Το ατύχημα στην Επίδαυρο και η νοσηλεία στο Άργος

Η γνωστή ηθοποιός είχε πάει για να παρακολουθήσει τον «Προμηθέα Δεσμώτη» στο Αρχαίο Θέατρο αλλά ένα δυσάρεστο απρόοπτο την έστειλε στο νοσοκομείο του Άργους και από εκεί στην Αθήνα.

Η Βάνα Μπάρμπα θα χρειαστεί να μπει εσπευσμένα στο χειρουργείο καθώς είχε ένα ατύχημα χθες στην Αργολίδα που προκάλεσε στους γιατρούς της μεγάλη ανησυχία. Η γνωστή ηθοποιός πήγε στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου για να θαυμάσει τους συναδέλφους της στην παράσταση «Προμηθέας Δεσμώτης», όμως είχε ένα απρόοπτο.

Όπως αναφέρει η ίδια σε ανάρτησή της ένα παραπάτημα της προκάλεσε πολλαπλά κατάγματα και τώρα χρειάζεται εγχείρηση.

Μετά το γλίστρημα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άργους για νοσηλεία και από εκεί στο Ασκληπιείο Βούλας, στην Αθήνα για να χειρουργηθεί.

Φώτο: facebook (Vana Barba)

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της:

«Λοιπόν όσα φέρνει η στιγμή..δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος. Επίδαυρο εχθές σε μια μαγική παράσταση. Προμηθέας δεσμωτης, με ενθουσιασμό το χειροκρότημα και μετά ένα αστείο γλίστρημα και …να το κακό. πολλαπλά κατάγματα και τώρα εγχείρηση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το νοσοκομείο αργούς και τώρα τον κ. Βουγιουκλάκη και τους θεραποντες γιατρούς στη Βούλα… κακό καλοκαίρι δύσκολο… πάμε παρακάτω, έχει ο θεός, να μην ξεχάσω να πω πόσα γλυκά μου συμπαράσταση καν οι κουμπάροι μου Στρατός και Σοφια, και ο φίλος μου Παρις Αμοργιανος. Τους ταλαιπώρησε τόσο, αλλά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Χρήστο που πήγε και μας έφερε. ο Έλληνας έχει φιλότιμο μέσα του, αυτο είναι τόσο πολύτιμο από τα λίγα που μας έμειναν…»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis