home design 800x400
home design 1170Χ320

Βάνα Μπάρμπα: Η φωτογραφία από το νοσοκομείο μετά το ατύχημα στην Επίδαυρο

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της μετά το χειρουργείο. Με πατερίτσες θα κινείται για το επόμενο χρονικό διάστημα η ηθοποιός.

Η Βάνα Μπάρμπα υπεβλήθη σε εγχείρηση στο Ασκληπιείο Βούλας καθώς έπαθε πολλαπλά κατάγματα μετά από ατύχημα που είχε την Κυριακή 22 Αυγούστου μετά από παραπάτημα στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, όπου είχε πάει για να δει την παράσταση «Προμηθέας Δεσμώτης» του Άρη Μπινιάρη.

Όπως ανέφερε η ίδια σε ανάρτησή της στο Facebook, η επέμβαση πήγε καλά και η ζημιά αποκαταστάθηκε πλήρως. Η ίδια ανέβασε μία φωτογραφία από το νοσοκομείο, όπου εμφανίζετιαι χαμογελαστή και δηλώνει αισιόδοξη μετά το χειρουργείο, αν και θα χρειαστεί ένα διάστημα να κινείται με πατερίτσες.

Η γοητευτική ηθοποιός, θέλησε επίσης να ευχαριστήσει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που τη φρόντισε καθώς και τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές τους.

Η ανάρτησή της:

«Πήγαν όλα καλά! Το χειρουργείο ολοκληρώθηκε, η ζημιά αποκαταστάθηκε πλήρως, το χαμόγελο -όπως βλέπετε- επέστρεψε και αυτό στη θέση του.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στη Διοίκηση του Ασκληπιείου Βούλας -και τον κύριο Αιμίλιο Βουγιουκλάκη προσωπικά- και σε όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του νοσοκομείου.

Βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον «ζεστό», φιλικό και άριστα οργανωμένο.

Την ίδια, ακριβώς, «ζεστασιά» ένιωσα από τις χιλιάδες ευχές σας, όλες αυτές τις ώρες. Αυτή είναι, άλλωστε, η πολύτιμη θετική ενέργεια που μας θωρακίζει και μας γεμίζει κουράγιο απέναντι σε κάθε δυσκολία!

Συνεχίζουμε, λοιπόν, έστω και με πατερίτσες για λίγες εβδομάδες, να χαμογελάμε, να αισιοδοξούμε και να αγαπάμε!».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis