Home design
home design

Κυανή Ακτή: Επισκεπτόμαστε, χωρίς κανέναν προβληματισμό όλα τα μαγαζιά της περιοχής

Κυανή Ακτή: Δεν κρούσαμε κανέναν κώδωνα κινδύνου για ολοένα και αυξανόμενα κρούσματα του ιού

Χαμηλώνουν τους τόνους στην Κάντια μετά το email που εστάλη από το σύλλογο «Κυανή Ακτή» στα μέλη του αναφορικά με τον κορωνοϊό.

Με νέα επιστολή του ο σύλλογος κάνει λόγο για απλή ενημέρωση των μελών του για προφύλαξη από τον Covid, επιχειρώντας να ρίξει τους τόνους μετά την εύλογη ανησυχία που σκόρπισε η αρχική τοποθέτηση.

Όπως χαρακηριστικά αναφέρεται:

«Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι είναι αδιανόητη και κακόβουλη για μας η δημοσιότητα που δόθηκε και η διάσταση που πήρε η ενημέρωση του Συλλόγου μας προς τα μέλη του, με ατομικά e-mail, για προφύλαξη από τον covid, προκειμένου να εντείνουν την προσοχή τους, λόγω της γενικότερα αυξημένης κίνησης ατόμων στην περιοχή μας, όπως και σε όλα τα παραλιακά μέρη αυτήν την εποχή.

Εμείς “δεν κρούσαμε κανέναν κώδωνα κινδύνου για ολοένα και αυξανόμενα κρούσματα του ιού”, όπως αναφέρεται στην ανάρτηση της ηλεκτρονικής εφημερίδας σας.

Θέλουμε, επίσης, να τονίσουμε ότι εμείς επισκεπτόμαστε, χωρίς κανέναν προβληματισμό όλα τα μαγαζιά της περιοχής μας, όπου κινούμαστε, ψωνίζουμε, τρώμε, διασκεδάζουμε…

Θέλουμε, επιπλέον, να επισημάνουμε ότι εμείς, ως σύλλογος, δεν κοινοποιήσαμε σε μέσα ενημέρωσης ή κοινωνικής δικτύωσης την ενημέρωση που στείλαμε στα προσωπικά e-mail των μελών μας».

Πού το βρήκε το αδιανόητο και το κακόβουλο ο Σύλλογος της “Κυανής Ακτής” δεν το γνωρίζουμε όταν έσπειρε ο ίδιος τον πανικό στα μέλη του στηριζόμενος μάλιστα σε φήμες. Μεταφέρουμε αυτούσιο το μέιλ του Συλλόγου:

Κυανή ακτή

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis