home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κορωνοϊός: Κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου στην Κάντια

Ανησυχία σκόρπισε η ανακοίνωση του Συλλόγου “Κυανή Ακτή” Κάντιας

Τον κώδωνα του κινδύνου για τα ολοένα και αυξανόμενα κρούσματα κορωνοϊού έκρουσε ο σύλλογος “Κυανή Ακτή” στην Κάντια Αργολίδας. Ο σύλλογος έστειλε στα μέλη του ένα email με το οποίο εφιστούσε την προσοχή τους για την αποφυγή διασποράς του ιού.

Το μήνυμα σαφές και ολιγόλογο ανέφερε: «Αγαπητά μέλη του συλλόγου, υπάρχουν έντονες φήμες παρουσίας κρουσμάτων κορωνοϊού στην περιοχή μας. Παρακαλείσθε λοιπόν όπως λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα μέτρα, προς αποφυγήν περαιτέρω διασποράς του ιού. Ευχαριστούμε»

Η περιοχή είναι εξόχως τουριστική και τροφοδοτείται κυρίως από τον εσωτερικό τουρισμό καθώς η πλειονότητα των επισκεπτών έχουν εξοχικά στα οποία διαμένουν το καλοκαίρι. Το γεγονός ότι εφιστάται η προσοχή των μελών, τουλάχιστον, του συλλόγου, δείχνει ότι υπάρχει διάχυτη η ανησυχία για την διασπορά του κορωνοϊού και την αύξηση των κρουσμάτων, πράγμα που θα έπληττε καίρια την τουριστική κίνηση και κατά συνέπεια την οικονομία της περιοχής.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Δε νομίζω ότι μας κάνει εντύπωση όταν σε οργανωμένες παραλίες δεν υπάρχουν τα απαραίτητα μέτρα στο βωμό του χρήματος.

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis