home design 800x400
home design 1170Χ320

Πελοπόννησος: Mηχανικοί στη διάθεση των δήμων για την ανακούφιση των πυρόπληκτων

Την έμπρακτη συμπαράστασή του δείχνει το ΤΕΕ Πελοποννήσου, διαθέτοντας μηχανικούς για να στελεχώσουν τα κλιμάκια καταγραφής ζημιών στις πληγείσες περιοχές.
Φωτιά στη Μαραθιά

Αρωγός της Πολιτείας στην καταγραφή των ζημιών στις πυρόπληκτες περιοχές της Πελοποννήσου, στέκεται το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας και συγκεκριμένα, το Περιφερειακό Τμήμα της Πελοποννήσου, διαθέτοντας μηχανικούς για τη στελέχωση των κλιμακίων. Με τον τρόπο αυτό δείχνουν την αμέριστη και έμπρακτη συμπαράσταση στους δοκιμαζόμενους πολίτες, αναφέρει η Πρόεδρος του ΤΕΕ Πελοποννήσου, Χαρίκλεια Δ. Τσιώλη.

H ανακοίνωση της Προέδρου ΤΕΕ Πελοποννήσου:

«Το τελευταίο διάστημα, η Περιφέρειά μας δέχτηκε ένα τεράστιο πλήγμα από την πύρινη λαίλαπα που έκαψε και συνεχίζει να καίει δάση, καλλιέργειες, χωριά, προκαλώντας καταστροφές στο περιβάλλον, στο φυσικό και οικιστικό πλούτο της Πελοποννήσου. Οι Νομοί Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας έχουν υποστεί ανεπανόρθωτες ζημιές, που δεν θα μπορούσαν να αφήσουν κανέναν ανεπηρέαστο.

Το ΤΕΕ Πελοποννήσου δηλώνει πάντα το παρόν τις κρίσιμες και δύσκολες στιγμές.

Έτσι και τώρα, οι συνάδελφοι Μηχανικοί είναι στη διάθεση της Αυτοδιοίκησης και της Πολιτείας, προκειμένου να στελεχώσουν τα κλιμάκια που θα προβούν στην καταγραφή των ζημιών στις πληγείσες περιοχές, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την έμπρακτη συμπαράστασή μας στους πυρόπληκτους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis