home design
https://www.outlet-one.gr/
ΑργολίδαΚοινωνίαFeatured

Ο καθημερινός γολγοθάς μιας γιαγιάς από τους Μύλους

Πώς βοήθησε την ηλικιωμένη η υπηρεσία του Δήμου Άργους - Μυκηνών «Βοήθεια στο σπίτι».

Εδώ και τρία χρόνια η κυρία Ελένη, από τα Κουγέικα Μύλων ζει σε ένα σπίτι όντας ανάπηρη περισσότερο του 90%, με προχωρημένο στάδιο άνοιας, με μόνιμο κλινοστασισμό και με εισόδημα πείνας μόλις 330 ευρώ. Η γυναίκα αυτή όπως είναι φυσικό κι’ επόμενο αντιμετωπίζει σοβαρότατες δυσκολίες στην καθημερινότητά της.

Γι’ αυτό το λόγο μέλη του οικογενειακού της περιβάλλοντος απευθύνθηκαν στο πρόγραμμα του Δήμου Άργους – Μυκηνών «Βοήθεια στο Σπίτι». Η βοήθεια που έλαβε η γιαγιά από αυτούς τους ανθρώπους ήταν τέτοια που συνέβαλε σημαντικά στην ανακούφισή της, ώστε να αντιμετωπίσει τον καθημερινό της γολγοθά.

Γι’ αυτό το λόγο ο πρώην προϊστάμενος Δημοσίων Σχέσεων Ν.Α. Αργολίδας και πρώην Υποδιοικητής Γεν. Νοσοκομείου Άργους Σπυρίδων Νικ. Ζέρβας σε συγχαρητήρια επιστολή που απέστειλε προς το Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών και την υπηρεσία «Βοήθεια στο σπίτι», αναφέρει:

«Κύριε Δήμαρχε εύχομαι όπως εύρει η επιστολή μου υγιαίνοντα, πάντα δημιουργικό και αποτελεσματικό

Διαβάστε ακόμα

Εδώ και τρία χρόνια η Ελένη Κούγια κάτοικος Κουγεϊκων Μύλων και μητέρα της συζύγου μου Μαρίας είναι ανάπηρη περισσότερο του 90% προχωρημένο στάδιο άνοιας με μόνιμο κλινοστασισμό και με εισόδημα από σύνταξη 330 ευρώ.

Υποβάλαμε το αίτημά μας στην αντίστοιχη Υπηρεσία του δήμου σας «Βοήθεια στο σπίτι» και άμεσα το αίτημά μας ικανοποιήθηκε. Εδώ και 10 ημέρες η γερόντισσα Ελένη 88 ετών άνοιξε το δέρμα της με όλες τις συνέπειες.

Επικοινώνησα με την εξαίρετη – καλοδεκτική Προϊσταμένη της Υπηρεσίας Κα Σοφία Ταραντίλη, ότε και επισκέφτηκε προσωπικά την ασθενή, και με την εξαιρετική επαγγελματική κατάρτισή της έχει βοηθήσει τα μέγιστα την γιαγιά (μέχρι που μου υπέδειξε και για αντιβίωση να της δώσουν πέραν του ξεχωριστού καθαρισμού που της γίνεται) που συμφώνησε και ο γιατρός μας. Συγχαρητήρια. Κατόπιν των ανωτέρω οι ευχαριστίες μου και ο έπαινος προς την Προϊσταμένη Κα Ταραντίλη, την Κοινωνική λειτουργό και την Νοσηλεύτρια, παρακαλώ να τεθεί ως επαινετική επιστολή στο υπηρεσιακό φάκελλο σε κάθε μια, εις ένδειξη ελάχιστης ευγνωμοσύνης και άμιλλας στη δύσκολη χρονική περίοδο που ταλανίζει την κοινωνία μας και ιδιαίτερα τους υγειονομικούς μας.

Συγχαρητήρια προς όλους τούς αναφερομένους»

Ακολούθησε το anagnostis.org στο Google News

Ένα σχόλιο

  1. Δεν καταλαβαίνω τα πολλά ευχαριστώ, αντί να καταγγειλουμε την ελληνική πολιτεία που δίνει ψυχια τροφής σε μια απόμαχη μάνα, εργαζόμενη, αγωνιστρια ζωής που έφτασε σε αυτή την ηλικία κ.μακαρι να ζησει 100 χρόνια, διαβάζω ευχαριστήρια στο αυτονόητο, οι κυρίες στο βοήθεια στο σπίτι πληρώνονται γι αυτό που κάνουν κ αυτό έχουν χρέος να κάνουν, τι δουλειά τους κάνουν, τότε να ευχαριστούμε δημόσια τον κάθε δημοσιο υπάλληλο που βγάζει πιστοποιητικά, το χώρο φύλακα που πιάνει τον παράνομο, τον νοσοκομο που περιθαλπτει τον ασθενή του κ τόσους άλλους που εργάζονται σκληρά για την επιβίωση, δυστυχώς στη χώρα των υποταγμενων κοτσαμπασηδων που κρατά απ τα χρόνια της Τουρκοκρατίας ευχαριστούμε τον αγα μας, γιατί δεν καταφέραμε να απαλλαγούμε 200 χρόνια μετά!!!!!!!! Στη Ελλάδα του 2021 ακομα ευχαριστούμε, που στις προηγμένες χώρες της Ευρώπης αυτές οι πράξεις θεωρούνται αυτονόητες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε ακόμα

Back to top button