home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σοκαρισμένοι σε Βελο και Βραχάτι με το διαφαινόμενο έγκλημα στη Φολέγανδρο

Σε πιθανή δολοφονία οδηγούν τα στοιχεία που έχει συλλέξει η αστυνομία για την 26χρονη. Στα χέρια των αρχών και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο 30χρονος φίλος της που και αυτός έχει καταγωγή από την Κορινθία.

Συγκλονισμένοι είναι οι γονείς των δυο νεαρών από την Κορινθία που πήγαν διακοπές στη Φολέγανδρο, με την 26χρονη κοπέλα να ανασύρεται νεκρή από τη θάλασσα, ενώ ο 30χρονος φίλος της αναζητείτο για τουλάχιστον ένα 24ωρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες βρέθηκε ζωντανός, σε κακή ψυχολογική κατάσταση και είναι στα χέρια της αστυνομίας.

Στο Βέλο, απ’ όπου είχει καταγωγή η 26χρονη Γαρυφαλλιά, η είδηση του θάνάτου της έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, με συγγενείς και φίλους να είναι σοκαρισμένοι με τον αναπάντεχο χαμό. Σοκ επικρατεί και στο Βραχάτι όπου διέμενε ο 30χρονος, που συνελήφθη από την αστυνομία και είναι αυτός που αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση, σε συνδυασμό με την ιατροδικαστική εξέταση.

Έγκλημα δείχνουν τα στοιχεία

Σε έγκλημα φαίνεται ότι οφείλεται ο θάνατος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που εντοπίστηκε νεκρή το μεσημέρι της Παρασκευής στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς στη Φολέγανδρο. Σύμφωνα με τον Alpha οι αστυνομικοί εντόπισαν στην περιοχή ένα σκουλαρίκι της κοπέλας αλλά και κηλίδες αίματος.

Παράλληλα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει αφαιρεθεί βίαια το κολιέ που φορούσε και βρέθηκε σπασμένο. Αυτό σημαίνει πως ότι συνέβη στην κοπέλα έγινε στη στεριά και στη συνέχεια ο δράστης έριξε το πτώμα στη θάλασσα. Τη στιγμή που διερευνώνται τα αιτία του τραγικού χαμού της νεαρής γυναίκας, αναζητούνταν και τα ίχνη του φίλου της, ο οποίος αγνοείται για πάνω από 24 ώρες.

Τι λένε οι μαρτυρίες

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του protothema.gr, προκύπτει, μέσα από λόγια κατοίκου του νησιού, νεότερη εξέλιξη που θέλει τον νεαρό να έχουν δει περαστικοί με ματωμένο κεφάλι.

Ο άντρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πριν από το τραγικό συμβάν κυκλοφορούσε στο νησί, καθώς τον αναγνώρισαν επιχειρηματίες που διατηρούν μαγαζιά και συναναστράφηκαν μαζί του. Με την άτυχη φίλη του επισκέφθηκαν το νησί των Κυκλάδων έχοντας μαζί τους σκηνές για διανυκτέρευση, χωρίς να έχουν κάνει κράτηση σε κάποιο κατάλυμα.

Το αυτοκίνητό τους ήταν λευκό, καινούργιο, μάρκας Ford Fiesta. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η άτυχη Γαρυφαλιά, που ανασύρθηκε νεκρή από τη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς, φέρεται να είχε θανατηφόρα πτώση στη θάλασσα αφότου το όχημά της κόλλησε σε σημείο κοντά στον γκρεμό.

Όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το αυτοκίνητο βρέθηκε σε βραχώδη έκταση στον γκρεμό. Ύστερα από την πτώση η 26χρονη βγήκε από το αυτοκίνητο με ένα σακίδιο και μετά χάθηκε. Είναι πιθανόν ότι έπεσε στη θάλασσα.

Ο φίλος της σύμφωνα με μαρτυρίες εθεάθη χτες το βράδυ να επιχειρεί να μπει σε μια κατοικία και στην προσπάθειά του αυτή τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η κοπέλα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της αργά το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Ιουλίου από τη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς στη Φολέγανδρο. Όπως διαπιστώθηκε μετά την ανάσυρσή της, η νεαρή ήταν ήδη νεκρή. Την κοπέλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχαν δει νωρίτερα να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες – όχι ενοικιαζόμενο – σε έναν πολύ ανηφορικό δρόμο.

Το αυτοκίνητο, για άγνωστο λόγο, παρέκκλινε της πορείας του και σταμάτησε εκτός του δρόμου, πάνω σε βραχώδες σημείο.

Τότε, η νεαρή, που σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι 26 ετών, από το Βέλο Κορινθίας, βγήκε από τη θέση της οδηγού, πήρε από το πορτ-μπαγκάζ ένα σακίδιο, το φόρεσε στην πλάτη και άρχισε να περπατάει.

Αργότερα, ειδοποιήθηκε η Λιμενική Αρχή ότι στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς που είναι στα βόρεια του νησιού, εθεάθη να επιπλέει μια γυναίκα. Λιμενικό και ιδιωτικό φουσκωτό έσπευσαν στο σημείο, όπου πράγματι βρήκαν και ανέσυραν τη νεαρή γυναίκα που φορούσε τα ρούχα της, η οποία, δυστυχώς, όπως διαπιστώθηκε από γιατρό, ήταν νεκρή.

Διαβάστε Ακόμα:

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis