home design 800x400
home design 1170Χ320

Φολέγανδρος: Βρέθηκε ζωντανός και συνελήφθη ο φίλος της άτυχης 26χρονης

Ο 30χρονος είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και απειλούσε να αυτοκτονήσει. «Παιδιά τι έκανα, η κακιά στιγμή», είπε.

Νέα εξέλιξη στο θρίλερ που έχει αναστατώσει τη Φολέγανδρο τις τελευταίες ώρες, καθώς βρέθηκε ζωντανός ο φίλος της άτυχης 26χρονης κοπέλας από το Βέλο Κορινθίας η οποία ανεσύρθη νεκρή από τη θάλασσα. Πλέον όλοι περιμένουν να ρίξει φως στο πως βρήκε θάνατο η νεαρή Γαρυφαλλιά. Ο 30χρονος άνδρας από το Βραχάτι Κορινθίας, που είχε πάει μαζί με την 26χρονη στη Φολέγανδρο και έκαναν ελεύθερο κάμπινγκ στο νησί, βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου (17.07.2021) από αστυνομικούς σε βραχώδη περιοχή στην περιοχή Λυγαριά εκεί όπου εντοπίστηκε νεκρή και η άτυχη κοπέλα.

Οι αρχές δυσκολεύτηκαν να τον προσεγγίσουν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο 30χρονος είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και απειλούσε να αυτοκτονήσει. «Παιδιά τι έκανα, η κακιά στιγμή», είπε. Τελικά, μπόρεσαν να τον πλησιάσουν και πλέον μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε νεκρή σε παραλία του νησιού το μεσημέρι της Παρασκευής και από εκείνη την ώρα ο 30χρονος σύντροφός της αναζητούνταν σε όλο το νησί και μάλιστα οι αρχές είχαν μοιράσει τη φωτογραφία του σε περίπτωση που κάποιος τον δει.

Σύμφωνα με πληροφορίες την υπόθεση του θανάτου της άτυχης 26χρονης αναλαμβάνει το τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. Νεότερες πληροφορίες νωρίτερα ανέφεραν ότι οι αρχές βλέπουν προς το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας για το θάνατο της 26χρονης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η άτυχη Γαρυφαλιά, που ανασύρθηκε νεκρή από τη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς, φέρεται να είχε θανατηφόρα πτώση στη θάλασσα αφότου το όχημά της κόλλησε σε σημείο κοντά στον γκρεμό.

Όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το αυτοκίνητο βρέθηκε σε βραχώδη έκταση στον γκρεμό. Ύστερα από την πτώση η 26χρονη βγήκε από το αυτοκίνητο με ένα σακίδιο και μετά χάθηκε. Είναι πιθανόν ότι έπεσε στη θάλασσα.

Ο φίλος της σύμφωνα με μαρτυρίες εθεάθη το βράδυ της Παρασκευής να επιχειρεί να μπει σε μια κατοικία και στην προσπάθειά του αυτή τραυματίστηκε στο κεφάλι. Θέμα ωρών είναι να χυθεί περισσότερο φως στην υπόθεση καθώς εχθές εστάλη η σορός της 26χρονης στην Αθήνα για διενέργεια νεκροψίας.

Σε κάθε περίπτωση φως στα αίτια του θανάτου της Γαρυφαλλιάς αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει στη σορό της.


Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis