home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πύργος: Φαρ ουέστ στα καρπουζοχώραφα

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Πύργος: Φαρ ουέστ στα καρπουζοχώραφα
Κατέσχεσαν πιστόλι ρέπλικα σε χωριό του Άργους

Σοκάρει η καταγγελία ενός 43χρονου από την Μεσσηνία προς τις αστυνομικές αρχές, πως ένας 38χρονος από την Αχαΐα, τον παρακολούθησε και του έστησε καρτέρι στις Κολιρέικες Παράγκες Πύργου και τον πυροβόλησε μετά από καταδίωξη στο ύψος του Επιταλίου, το βράδυ της Τετάρτης.

Οι αστυνομικοί αναζητούν το φερόμενο δράστη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr οι δύο άντρες εργάζονταν σε καλλιέργεια καρπουζιού στην περιοχή της Γαστούνης. Ο πρώτος ως επιστάτης και ο δεύτερος ως εργάτης γης. Για κάποιο λόγο λογομάχησαν εκεί και στο τέλος της χθεσινής ημέρας, ο 38χρονος εργάτης από την Αχαΐα, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα ακολούθησε τη διαδρομή που γνώριζε πως θα πήγαινε ο 43χρονος για να επιστρέψει στο σπίτι του στη Μεσσηνία.

Στις Κολιρέικες Παράγκες έξω από τον Πύργο τον περίμενε και τον ακολούθησε σε καταδίωξη μέσα από τη συνδετήρια οδό προς την Πύργου – Κυπαρισσίας. Στο ύψος του Επιταλίου, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε ο 43χρονος στους αστυνομικούς τον πλεύρισε με το αυτοκίνητό του και τον πυροβόλησε πιθανόν με πιστόλι.

Ο 43χρονος κατάφερε να αποφύγει τον πυροβολισμό, ενώ ο 38χρονος τράπηκε σε φυγή.

Οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση και αναζητούν τον φερόμενο δράστη. Ωστόσο δεν έχουν βρεθεί σύμφωνα με τις ίδιες πηγές άλλα στοιχεία που να βοηθούν στην έρευνα της υπόθεσης.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis