home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΜεσσηνίαΚοινωνία

Νοσοκομείο Κυπαρισσίας: Μόνο εμβολιασμένοι ή με αρνητικό rapid test στα εξωτερικά ιατρεία

Σύμφωνα με ανακοίνωση του διοικητή, μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό rapid test θα προσέρχονται οι πολίτες στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας.

Τονίζεται ακόμη, ότι κάθε Τρίτη και Πέμπτη διενεργούνται δωρεάν ράπιντ τεστ από τον ΕΟΔΥ στην Κυπαρισσία, στο πρώην μικροβιολογικό εργαστήριο Μπουτσικάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του διοικητή Δημήτρη Λαμπρόπουλου αναφέρει: «Σύμφωνα με την απόφαση της επιτροπής ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας, στα ραντεβού των τακτικών εξωτερικών ιατρείων οι πολίτες θα προσέρχονται με το πιστοποιητικό εμβολιασμού Covid-19. Οι μη εμβολιασμένοι θα πρέπει να φέρουν αρνητικό rapid test.

Σας γνωρίζουμε ότι ο ΕΟΔΥ πραγματοποιεί rapid tests δωρεάν κάθε Τρίτη και Πέμπτη και ώρες από 09:00 έως 14:00, στο πρώην μικροβιολογικό εργαστήριο του κ. Μπουτσικάκη επί της οδού Λαμπροπούλου 28.

Η Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας τηρεί όλα τα κατάλληλα μέτρα προστασίας σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον περιορισμό του Covid-19 και την ασφάλεια τόσο των πολιτών όσο και των εργαζομένων της νοσηλευτικής μονάδας».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button