home design 800x400
home design 1170Χ320

Αρχαία Επίδαυρος: Η disco Capaki δεν τους κάνει το χατίρι

Disco Capaki Επίδαυρος

Με τα κρούσματα καθημερινά ν’ ανεβαίνουν και τα νέα μέτρα να διαδέχονται το ένα το άλλο, η εστίαση και συγκεκριμένα club και νυχτερινά μαγαζιά βρίσκονται σε κατάσταση ανασφάλειας και απόλυτης αβεβαιότητας για το τι μέλλει γενέσθαι. Μία τέτοια περίπτωση είναι και η θρυλική Disco Capaki στην Αρχαία Επίδαυρο.

Αν και αρχικά είχαν δημιοσιοποιήσει την πρόθεσή τους να ανοίξουν μόνο για εμβολιασμένους, τα νέα παράλογα μέτρα που φέρουν τους πελάτες μιας disco να κάθονται σε ένα τραπεζάκι και να μην επιτρέπεται να σηκωθούν για να χορέψουν (!!!), έφεραν δεύτερες σκέψεις στους ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης.

Η disco capaki

Δεν νοείται disco χωρίς χορό

Έτσι λοιπόν, με νέα ανάρτηση που έκαναν οι υπεύθυνοι της disco, ενημερώνουν πελάτες και φίλους πως δεν θ’ ανοίξουν ούτε φέτος γιατί Ντίσκο Καπάκι και καθήμενοι είναι από μόνο του «σχήμα οξύμωρο».

«Με τα ισχύοντα μέτρα και κυριώς με την υποχρέωση να παρευρίσκονται μόνο καθήμενοι στο χώρο, όσο και να θέλουμε, όσο και να μαλώσαμε μεταξύ μας για το ποιός θα έχει όλο το fun να σκανάρει στην είσοδο πιστοποιητικά εμβολιασμού όλο το βράδυ (νοτ), δυστυχώς δε μπορούμε ν’ ανοίξουμε», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση

Βέβαια, αφήνουν μια χαραμάδα αισιοδοξίας για επιστροφή τους, αν η κατάσταση ομαλοποιηθεί και αρθούν τα μέτρα αποστασιοποίησης, κάτι το οποίο εύχονται όλοι οι φίλοι και θαμώνες της disco που ανυπομονούσαν να βρεθούν στην πίστα. «Αν αλλάξει κάτι θα το μάθετε πρώτοι», επισημαίνουν και καταλήγουν: «Μέχρι τότε καλό καλοκαίρι! είθε να καπακιάζεσθε».

Περιχαρακώνουν τη διασκέδαση

Όπως όλα δείχνουν κι’ άλλα παρόμοια κέντρα διασκέδασης θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο γιατί ποιος θα πήγαινε σε μία disco ή ένα νυχτερινό κέντρο που είναι κατεξοχήν για χορό, χωρίς να επιτρέπεται να χορέψει; Πόσο ουτοπικό είναι να τηρηθούν τα μέτρα σε ένα πανηγύρι;

Δυστυχώς χάρη στον απόλυτο παραλογισμό των μέτρων που κάθε τρεις και λίγο αλλάζουν, πολλοί είναι αυτοί που θα μείνουν άνεργοι και αυτό το καλοκαίρι.

Η αποτυχία στο να πείσουν τον κόσμο που είναι επιφυλακτικός να εμβολιαστεί τόσο καιρό, σε συνδυασμό με την αδυναμία αποτελεσματικής διαχείρισης της πανδημίας κάθε φορά που τα πράγματα δείχνουν να ξεφεύγουν από πλευράς κρουσμάτων, οδηγούν σε ένα ακόμα καλοκαίρι με τη διασκέδαση να περιχαρακώνεται, ως το εύκολο θύμα στο βωμό της δήθεν προστασίας από τον Covid.

Η Disco Capaki δεν τους έκανε το χατίρι. Ποιος θα είναι ο επόμενος;

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis