home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Παράταξη Νίκα: Δυο …ορκισμένοι εχθροί στην ίδια στέγη

Γιάννης Μαντζούνης - Βασίλης Σιδέρης - Αναστάσιος Γανώσης

Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση με τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα έκαναν οι ανεξάρτητοι πλέον περιφερειακοί σύμβουλοι Αργολίδας Αναστάσιος Γανώσης και Βασίλης Σιδέρης, που πλέον δεν ανήκουν στην παράταξη Τατούλη.

Οι δύο περιφερειακοί σύμβουλοι δηλώνουν μεν ανεξάρτητοι, αλλά είναι πλέον έτοιμοι με το ένα πόδι να μπουν στην πλειοψηφούσα περιφερειακή παράταξη.

Πώς θα συμβαδίσουν όμως κάτω από την ίδια πολιτική στέγη ο Βασίλης Σιδέρης και ο Γιάννης Μαντζούνης, που είναι γνωστό ακόμα και στις …πέτρες ότι είναι ορκισμένοι εχθροί, μια διαμάχη που έρχεται από παλιά και συνεχίζεται;

Ούτε να κοιταχθούν

Οι δύο περιφερειακοί σύμβουλοι ούτε να κοιταχτούν δεν θέλουν μεταξύ τους, με τον Παναγιώτη Νίκα στη μέση να προσπαθεί αγωνιωδώς να ισορροπήσει τα πράγματα.

Στη σημερινή υπογραφή συμβάσεων για τη σύνδεση της Αργολίδας με τον αυτοκινητόδρομο και άλλα έργα που αφορούν το νομό, που έγινε παρουσία δημοσιογράφων και υπηρεσιακών παραγόντων, εμφανίστηκαν ο πρόσφατα διαγραμμένος από την παράταξη Τατούλη και μέχρι πρότινος πολιτικός εχθρός του Παναγιώτη Νίκα, Βασίλης Σιδέρης (προεκλογικά) και ο έτερος ανεξαρτητοποιημένος περιφερειακός σύμβουλος Αναστάσιος Γανώσης. Κάθισαν ο ένας δίπλα στον άλλο, ενώ σε εκ διαμέτρου αντίθετη θέση κάθισε ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μαντζούνης.

Βασίλης Σιδέρης - Αναστάσιος Γανώσης
ΦΩΤΟ anagnostis
ΦΩΤΟ anagnostis

Αμηχανία

Η αμηχανία μεταξύ Σιδέρη και Μαντζούνη ήταν περισσότερο από εμφανής στην αίθουσα, κάτι που διέκρινε ακόμα και ο Περιφερειάρχης Νίκας, όση ώρα αναφερόταν στα έργα που υπέγραφε. Στην αίθουσα η ατμόσφαιρα ήταν ενθουσιώδης λόγω των ανακοινώσεων που γίνονταν, με ένα ερωτηματικό να πλανιέται όμως παράλληλα:

Πώς χωρούν στο ίδιο τραπέζι δυο …ορκισμένοι εχθροί…

Το μήνυμα Νίκα βέβαια ήταν σαφές και δεν πέρασε απαρατήρητο την ώρα που ανακοίνωνε τα σχετικά με την ωρίμανση του έργου «Ανέγερση Ενωσιακού γηπέδου στη Νέα Τίρυνθα». Ο περιφερειάρχης απευθυνόμενος στους δύο διεκδικητές της πατρότητας του συγκεκριμένου έργου, αλλά και άλλων έργων που έχουν σχέση με τον αθλητισμό είπε:

«Το λέω για τον Γιάννη Μανζούνη και τον Βασίλη Σιδέρη: Το έργο «Ανέγερση Ενωσιακού γηπέδου στη Νέα Τίρυνθα» είναι σε φάση ωρίμανσης.

Θα καταφέρει τελικά ο Παναγιώτης Νίκας να συστεγάσει πολιτικά μέσα στην παράταξή του τους δύο περιφερειακούς συμβούλους;

Το μέλλον θα δείξει.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis