home design 800x400
home design 1170Χ320

Ανεξάρτητος και ο Γανώσης: «Οι ανακοινώσεις για Σιδέρη ύβρεις προς τον λαό της Αργολίδας»

Αναστάσιος Γανώσης

Την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη του Πέτρου Τατούλη ανακοίνωσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αργολίδας Αναστάσιος Γανώσης, όπως αναμενόταν, μετά τις εξελίξεις που σηματοδότησε η ανεξαρτητοποίηση του φίλου και συνοδοιπόρου του Βασίλη Σιδέρη.

Η ανακοίνωση του κινείται σε χαμηλούς τόνους, επισημαίνει πως σέβεται ως πολιτική προσωπικότητα τον Πέτρο Τατούλη, όμως το επιθετικό ύφος των ανακοινώσεων κατά του Βασίλη Σιδέρη και η πολιτική που έχει επιλέξει η «Νέα Πελοπόννησος», οδήγησαν και τον Αναστάσιο Γανώση σε αυτή την απόφαση. «Ανεξάρτητος πλέον θα καταθέσω το δικό μου πολιτικό γίγνεσθαι στο περιφερειακό συμβούλιο και δεν πρόκειται να παραδώσω καμία έδρα», τονίζει μεταξύ άλλων.

Πλέον η παράταξη Τατούλη έμεινε με έναν μόλις σύμβουλο στην Αργολίδα, τον Αντώνη Λυμπέρη.

Η ανακοίνωση Γανώση:

«Μετά και από τις τελευταίες εξελίξεις στην παράταξη μου «Νέα Πελοπόννησος» δεν έχω άλλη επιλογή από το να ανεξαρτητοποιηθώ σαν σύμβουλος στο περιφερειακό συμβούλιο.

Από την αρχή της θητείας μας και σε πολλές διαπαραταξιακές συναντήσεις είχα ζητήσει να αφήσουμε πίσω μας το εκλογικό αποτέλεσμα της 2ης Κυριακής στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 που μας πόνεσε όλους, προχωρώντας με ρεαλισμό στα νέα δεδομένα όπως αυτά διαμορφώθηκαν για την Πελοπόννησο, ασκώντας μια σύγχρονη πολιτική αντιπολίτευσης και συγκλήσεων. Δυστυχώς όμως, μετά από πολύ υπομονή και σεβασμό στην πολιτική προσωπικότητα του Πέτρου Τατουλη διαπιστώνω ότι δεν μπορούμε να συμπορευτούμε πλέον γιατί η παράταξη αδυνατεί να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στην δομή και πολιτική της.

Ακόμα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τις αήθεις και ακραία μισαλλόδοξες επιθετικές ανακοινώσεις κατά του συνάδελφου μου Βασίλη Σιδέρη.

Οι ανακοινώσεις αυτές αποτελούν ύβρεις προς τον λαό της Αργολίδας και του αγώνα που μαζί καθημερινά δίναμε για την Νέα Πελοπόννησο σε ολόκληρο τον νομό, αποτελώντας για μένα την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στην απόφαση μου να ανεξαρτητοποιηθώ.

Ανεξάρτητος πλέον θα καταθέσω το δικό μου πολιτικό γίγνεσθαι στο περιφερειακό συμβούλιο και δεν πρόκειται να παραδώσω καμία έδρα.

Καλή συνέχεια στην παράταξη Νέα Πελοπόννησος».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis