Home design
home design

Ο Μαργαρίτης Σχοινάς σε θερινό σχολείο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για την προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτης Σχοινάς θα ανοίξει τις εργασίες του Θερινού Σχολείου “An.EU.Affair”: Policy Analysis. Social & Foreign Affairs of the EU”, το οποίο διοργανώνεται διαδικτυακά από το Κέντρο Αριστείας Jean Monnet “Visualising, Analysing and Learning about EU Studies” (JMCoE VisuALE) που εδρεύει στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στη Σχολή Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.  

Ο κ. Σχοινάς στην εναρκτήρια εισήγησή του με τίτλο: “European Way of Life: A Europe that protects, a Europe that empowers” (Ευρωπαϊκός Τρόπος Ζωής: Μια Ευρώπη που προστατεύει, μια Ευρώπη που ενδυναμώνει) θα αναφερθεί στην ανάγκη οικοδόμησης και υποστήριξης μιας ΕΕ που προστατεύει, ενδυναμώνει και υπερασπίζεται τους πολίτες της.

Η διαδικτυακή διάλεξη του κ. Σχοινά θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021, στις 10:00 π.μ. Θα ακολουθήσει μια σύντομη συζήτηση με τους Καθηγητές Ν. Δεμερτζή από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Κ. Χαζάκη από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο, καθώς και ένας κύκλος ερωτήσεων από τους συμμετέχοντες στο Θερινό Σχολείο. Η γλώσσα εργασίας είναι τα Αγγλικά. Η συνεδρία θα ολοκληρωθεί στις 11.00 π.μ. και θα ακολουθήσει το πρόγραμμα του Θερινού Σχολείου.

Η συνεδρία του Αντιπροέδρου της Κομισιόν κ. Σχοινά θα είναι ανοικτή σε όλους όσοι επιθυμούν να την παρακολουθήσουν διαδικτυακά. Προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να αποκτήσουν δωρεάν πρόσβαση στην εκδήλωση θα πρέπει να κάνουν ηλεκτρονική εγγραφή στην αντίστοιχη φόρμα που θα βρουν στην ιστοσελίδα: https://visualeu.org 

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis