home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ρουμάνος: Ανέβασε πυρετό στο Παναρκαδικό – Συνεχίζεται η νοσηλεία του μετά τον ξυλοδαρμό στο Άργος

Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Συνεχίζει να παλεύει με το θάνατο ο 36χρονος Ρουμάνος, πατέρας ανήλικου κοριτσιού, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε καταστολή στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης, μετά τον ξυλοδαρμό του στην πλατεία Λαϊκής Αγοράς του Άργους από τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος.

Οι γιατροί της νευροχειρουργικής κλινικής της Τρίπολης, όπου νοσηλεύεται ο άτυχος άντρας δίνουν καθημερινά μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Εντωμεταξύ, το Σαββατοκύριακο επιδεινώθηκε η υγεία του, όταν σήκωσε πυρετό και σήμανε συναγερμός το νοσοκομείο. Παρόλα αυτά ο οργανισμός του άντεξε και σήμερα Δευτέρα είναι ελαφρά καλύτερα, λόγω της υποχώρησης του πυρετού. Παρόλα αυτά η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη.

Ο ξυλοδαρμός

Ο Ρουμάνος από την πρώτη στιγμή μετά τον ξυλοδαρμό του στο Άργος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε κρίσιμη κατάσταση στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται.

Συμπλοκή που είχε γίνει με ομάδα 10 ημεδαπών περίπου στον χώρο της λαϊκής αγοράς του Άργους, οδήγησε σε χειροδικίες με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του Ρουμάνου.

Την προηγούμενη Πέμπτη, μετά από μια μαραθώνια διαδικασία στα δικαστήρια του Ναυπλίου, πολύ χρονοβόρα και εξαντλητική, εισαγγελέας και ανακρίτρια αποφάσισαν να αφήσουν ελεύθερους και τους πέντε κατηγορούμενους για τον ξυλοδαρμό της Δευτέρας στο Άργος, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Οι δύο από τους Αργείους που κατηγορούνται για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους τρεις φορές το μήνα. Επίσης τους απαγορεύτηκε να πλησιάσουν το θύμα και την οικογένειά του σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων.

Οι υπόλοιποι τρεις από τους συλληφθέντες, κατηγορούνται για συμμετοχή στη συμπλοκή αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους.

Εντωμεταξύ, η κοινωνία του Άργους παραμένει ανάστατη μετά το συγκεκριμένο περιστατικό και ζητά να ληφθούν μέτρα, ώστε στην Πλατεία Λαϊκής Αγοράς τα βράδια να μην επικρατεί αυτή η κατάσταση.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis