home design 800x400
home design 1170Χ320

Τρίπολη: Διασωληνώθηκε ο Ρουμάνος που έδειραν στο Άργος – Κρίσιμες στιγμές στη νευροχειρουργική

Παναρκαδικό Νοσοκομείο

Στιγμές αγωνίας για τον Ρουμάνο ο οποίος νοσηλεύεται στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του χθες το βράδυ, στο χώρο της λαϊκής αγοράς στο Άργος. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο άτυχος άνδρας διασωληνώθηκε στη νευροχειρουργική κλινική της Τρίπολης και σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση της υγείας του παραμένει ιδιαίτερα κρίσιμη.

Την ίδια στιγμή οι πέντε Αργείοι που συνελήφθησαν, φερόμενοι ως κατηγορούμενοι για τον ξυλοδαρμό του Ρουμάνου, μεταφέρονται στον εισαγγελέα, όπου αναμένεται να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν τις επόμενες ημέρες, με την κατηγορία για βαριά σωματική βλάβη.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του ενός εκ των πέντε κατηγορουμένων Βαγγέλης Λαμπρόπουλος «Ο Ρουμάνος δυστυχώς απ΄ ότι πληροφορήθηκα δεν είναι σε καλή κατάσταση, γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος και κινδυνεύει η ζωή του αυτή τη στιγμή. Είναι κάτι πάρα πολύ λυπηρό, είναι κάτι που συγκλονίζει όλους μας».

Ο κος Λαμπρόπουλος επιβεβαιώνει τις πληροφορίες του anagnostis.org ότι είναι ντόπιοι Αργείοι αυτοί που χτύπησαν το Ρουμάνο, ενώ σημειώνει ότι «τα κίνητρα ήταν προσωπικά».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis