home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
Κοινωνία

Παρασκευή Κερασιώτη: «Γιατί είναι ντροπή να είσαι σερβιτόρα;»

Παραδειγματικά απάντησε με ανάρτησή της στα social media η Παρασκευή Κερασιώτη, στα σχόλια, ενίοτε και υποτιμητικά που δέχθηκε για το γεγονός ότι εργάζεται ως σερβιτόρα στη Μύκονο. Η φιναλίστ του reality GNTM που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για την συγκρότηση του χαρακτήρα της, δε δίστασε στιγμή και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και στις πραγματικές τους διαστάσεις.

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες όταν «έπαιξαν» στα ΜΜΕ φωτογραφίες της Παρασκευής να δουλεύει ως σερβιτόρα σε κρεπερί, στο νησί της Μυκόνου.

Μάλιστα, το γνωστό μοντέλο είχε δηλώσει πώς «Λόγω κορωνοϊού, μόνο με το μόντελινγκ δεν βγαίνει. Επέλεξα να κάνω μια δουλειά για να βγάλω εις πέρας κάποια πράγματα. Δεν θα παρατήσω ποτέ την βασική μου δουλειά, η οποία είναι το μόντελινγκ. Είναι κάτι που λατρεύω. Θέλω για λίγο να κάνω αυτή τη δουλειά και να μπορέσω να βοηθήσω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου. Δεν είμαστε όλοι πλούσιοι, έχουμε και κάποιες ανάγκες. Εγώ βοηθάω και την οικογένειά μου και είμαι χαρούμενη. Όλοι για να φτάσουμε κάπου ξεκινάμε από τα χαμηλά».

Ωστόσο οι φήμες ότι παρατάει το μόντελινγκ οργίασαν, οι τίτλοι που ακολούθησαν δεν ήταν διόλου κολακευτικοί, προσβάλλοντας τόσο την ίδια όσο και τη δουλειά του σερβιτόρου.

Έτσι λοιπόν η νεαρή κοπέλα με νέα ανάρτησή της απάντησε υποδειγματικά στους «επικριτές» της:

«Ότι είσαι μοντέλο δε σημαίνει ότι δεν έχεις ανάγκες! Θέλω να πω σε όλους ότι η δουλειά δεν είναι ντροπή, να μη σαν νοιάζει τι λέει ο ένας, τι λέει ο άλλος, να κάνετε αυτό που αγαπάτε, να κυνηγάτε τα όνειρά σας. Για να τα καταφέρετε ναι μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε και σερβιτόρα όπως εγώ γιατί θέλω να πραγματοποιήσω το όνειρό μου που είναι το modeling. Το λατρεύω, το αγαπάω, δεν το έχω παρατήσει, εύχομαι κάποια στιγμή να καταφέρω να φτάσω ψηλά γιατί αυτός είναι ο στόχος μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ντροπή να είσαι σερβιτόρα. Να πιστεύετε σε εσάς, να αγαπάτε τον εαυτό σας, να μη ντρέπεστε για τη δουλειά σας και θα τα καταφέρετε. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους αυτούς που με στήριζαν και με στηρίζουν ακόμα».

Κι ενώ η Παρασκευή τα είπε όπως έπρεπε, το ερώτημα γιατί κάποιος χρειάζεται να «απολογηθεί» στα ΜΜΕ και τον κόσμο για τις επιλογές του και για την εργασία του, είναι ένα θέμα που πρέπει να μας προβληματίσει, για την ανέξοδη κριτική και τις ηθικοπλαστικές ταμπέλες που κάποιοι κολλάνε χωρίς δεύτερη σκέψη σε ανθρώπους και επαγγέλματα.

Να μας προβληματίσει γιατί αντί να προβληθεί το πείσμα, η επιμονή στο στόχο και στα όνειρά της και η ηθική ακεραιότητα και η τιμιότητα αυτής της κοπέλας, η επιλογή της να δουλέψει ως σερβιτόρα, χαρακτηρίστηκε με προσβλητικά και υποτιμητικά σχόλια.

Αν ίσως, είχε επιλέξει να κάνει «άλλες δουλειές» πουλώντας τον εαυτό της και την παρουσία της, θα ενδιαφερόταν κανείς από αυτούς που την κατέκριναν, για το πρότυπο που θα δημιουργούσε, βολτάροντας και διακοπάροντας σε νησιά, μέσα στη χλιδή, χωρίς εμφανή πηγή εισοδήματος; Ή απλώς θα γέμιζαν τα εξώφυλλα; Ας αναρωτηθούμε…

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button