home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Ομολόγησε τη δολοφονία της Καρολάιν ο πιλότος

Ομολόγησε μετά από ανάκριση 8 και πλέον ωρών ότι εκείνος σκότωσε την 20χρονη γυναίκα του Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ο 32χρονος σύζυγός της. Τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή της η αστυνομία ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να τα αντικρούσει.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πιλότος ισχυρίζεται ότι η νεαρή γυναίκα του του είπε όταν ήταν αποφασισμένη να πάρει το παιδί και να τον εγκαταλείψει.

Επίσης είπε στους αστυνομικούς πως όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν είχε πει κάτι γιατί φοβόταν για την ενός έτους σήμερα κόρη του με την Κάρολαϊν.

Τα έκανε όλα μόνος του

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 32χρονος πιλότος τα έστησε όλα μόνος του και πως δεν υπήρχε κανένας συνεργός στο έγκλημα. Kατάφερε ακόμη και να δεθεί μόνος του ενώ στους αστυνομικούς φέρεται να έκανε λόγο για συχνούς καυγάδες με την Κάρολαϊν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega η νεαρή κοπέλα έψαχνε στο διαδίκτυο σπίτι ή ξενοδοχείο για να φύγει από τα Γλυκά Νερά ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ φάνηκε ότι στις 00.00 το βράδυ υπήρξε μία ανταλλαγή μηνυμάτων ανάμεσα στο ζευγάρι, τα οποία δείχνουν ότι ίσως και να υπήρχε κάποιο ζήτημα προστριβής του πιλότου με τη σύζυγό του. Υπάρχουν επίθετα και χαρακτηρισμοί στα αγγλικά, όπως η λέξη «stupid» στα τελευταία μηνύματα που έστειλε η Καρολάιν, με την αστυνομία να διερευνά περαιτέρω γιατί διατυπώθηκαν αυτές οι εκφράσεις.

Τα στοιχεία που δείχνουν ενοχή

Τα στοιχεία που κατά την αστυνομία τεκμηριώνουν την ενοχή του 32χρονου πιλότου προέρχονται κυρίως από την ανάλυση με τη βοήθεια της τεχνολογίας των στοιχείων που προέρχονται από κάμερα, τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού, αλλά και το βιομετρικό ρολόι της 20χρονης μητέρας που έδειξε την πραγματική ώρα του θανάτου της, που δεν συνέπιπτε με όσα είχε καταθέσει αρχικά ο σύζυγός της.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε χθες, όταν η αστυνομία έχοντας τα νέα στοιχεία στη διάθεσή της ζήτησε από τον νεαρό πιλότο να επιστρέψει στην Αθήνα από την Αλόννησο για να εξεταστεί εκ νέου, βάσει των καινούργιων στοιχείων.

Για να μη δείξουν πόσο σοβαρά ήταν τα στοιχεία αυτά και τον «τρομάξουν» έκαναν δεκτό το αίτημά του να παραμείνει άλλη μια μέρα στην Αλόννησο, προκειμένου να είναι παρών στο μνημόσυνο για την άτυχη Καρολάιν Κράουτς, τη μητέρα της ενός έτους Λυδίας. Μετά το μνημόσυνο ο πιλότος παρελήφθη από πλωτό μέσο οδηγήθηκε στη Σκιάθο και από εκεί αεροπορικώς στην Αθήνα.

Από εκείνη την ώρα -«νωρίς το πρωί», είπε ο κ.Σκρέκας- κατέθετε στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, στο τμήμα Ανθρωποκτονιών. Ωστόσο, οι απαντήσεις του δεν είναι πειστικές σε σχέση με τα επαρκή στοιχεία ενοχής που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα:

  • Τα στοιχεία που προέκυψαν από το κινητό του έδειξαν ότι δεν είχε καταθέσει την αλήθεια: Εφαρμογή στο κινητό του που καταγράφει τα βήματα, έδειξε ότι την ώρα που ισχυριζόταν ότι ήταν δεμένος, εκείνος περπατούσε.
  • Η κάρτα μνήμης στην κάμερα ασφαλείας είχε αφαιρεθεί στη 1.20 τη νύχτα, ενώ οι «ληστές» υποτίθεται ότι μπήκαν στο σπίτι τρεις ώρες αργότερα. Η τελευταία καταγραφή στην κάμερα ήταν περίπου στις 12.30 της μοιραίας νύχτας και δείχνει τον πιλότο να κάθεται με το μωρό στο σαλόνι του σπιτιού.
  • Το βιομετρικό ρολόι της Καρολάιν κατέγραψε αυξημένους παλμούς και στη συνέχεια καμία ζωτική ένδειξη πολύ νωρίτερα από το χρόνο που ο πιλότος είχε τοποθετήσει τη δολοφονία της.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button