Home design
home design

Ναύπλιο: Πασχαλινό γεύμα αγάπης από την Ευαγγελίστρια

Ο Ιερός Ναός Ευαγγελίστριας Ναυπλίου προσέφερε σήμερα Κυριακή του Πάσχα, ημέρα της αγάπης και της προσφοράς, ένα γεύμα αγάπης, προς όλους τους άπορους συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη, όπως άλλωστε κάνει καθημερινά. Το συσσίτιο πιστό στο ραντεβού του, δεν αφησε τους έχοντες ανάγκη χωρίς ένα πιάτο φαΐ.

Όπως αναφέρει ο ιερός ναός της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ, στις εθελόντριες του συσσιτίου, που αυτήν την ημέρα, άφησαν τις οικογένειές τους και ετοίμασαν πασχαλινό φαγητό για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

Τέτοιες δράσεις αλληλεγγύης και καθημερινής ανιδιοτελούς προσφοράς από τους εθελοντές και τους δωρητές του Συσσιτίου της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, αναδεικνύουν τη διαχρονικότητα και την ουσία του μηνύματος της Ανάστασεως του Θεανθρώπου.

Ευχόμαστε σε όλους,η Ανάσταση του Χριστού, να φέρει την ανάσταση της ανθρωπιάς, να φέρει την ανάσταση της αγάπης, να φέρει την ανάσταση της αλληλεγγύης.

Να αφήσουμε να ξεχυθεί από την καρδιά μας η αγάπη, το μύρο που αναβλύζει από τον άδειο τάφο του Αναστημένου Χριστού, γιατί η αγάπη μεταξύ μας, αλλά και σε κάθε πονεμένο συνάνθρωπό μας,είναι αυτή που πραγματικά μας ελευθερώνει και μας ανασταίνει όλους».

Σχόλια

coffee berry
expo360x90
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis