home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
Κοινωνία

13033: Ήρθε το τέλος!

Ήρθε το τέλος για τον πενταψήφιο αριθμό και τα sms μετακίνησης που τον συνόδευαν, όπως αποκάλυψε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός που βρέθηκε σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 τόνισε πως δεν θα χρειάζεται να στέλνουμε SMS στο 13033 για να επισκεφθούμε κάποια επιχείρηση εστίασης. «Δεν έχει τεθεί κάποιο ζήτημα», είπε χαρακτηριστικά. Στην ουσία ανακοίνωσε το τέλος των SMS καθώς δεν θα υπάρχει λογική να θες SMS για ψώνια στο σούπερ μάρκετ και την ίδια στιγμή να χρειάζεται ο πολίτης να στείλει μήνυμα για να πάει για καφέ ή για φαγητό.

«Επιλέξαμε την 3η Μαΐου για να πιάνει όλο τον Μάιο το άνοιγμα της Εστίασης. Όταν ανοίξει ο τουρισμός θα λειτουργεί ήδη η εστίαση. Το άνοιγμα της εστίασης θα είναι βασισμένο σε δύο άξονες, αλλά δεν θα μιλήσω με λεπτομέρειες. Θα μιλήσουμε πρώτα με τους λοιμωξιολόγους και τους θεσμικούς εκπροσώπους της εστίασης. Έχουμε έναν οδικό χάρτη. Είχαμε και πέρυσι κανόνες. Σε αυτές τις ράγες πάνω – κάτω θα κινηθούμε. Και μιλάμε φυσικά μόνο για εξωτερικούς χώρους. Φέτος είμαστε πιο έμπειροι», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και στη συνέχεια απαντώντας σε ερώτηση του Γιώργου Παπαδάκη για το αν θα πρέπει να στέλνουμε SMS για να πάμε να φάμε, τόνισε: «Δεν έχει τεθεί τέτοιο ζήτημα. Θα διευκρινιστούν ωστόσο οι λεπτομέρειες τις επόμενες μέρες».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button