home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άναψαν τα αίματα στο Άργος μετά το Παναργειακός – Φοίνικας Επιδαύρου (Βίντεο)

Μεγάλη ένταση στο Αργολικό ντέρμπι της Γ’ Εθνικής το οποίο έληξε ισόπαλο.
Επεισόδια ΔΑΚ Άργους Παναργειακός Φοίνικας Επιδαύρου

Ένταση επικράτησε κατά το Αργολικό ντέρμπι ανάμεσα στον Παναργειακό και τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου (1-1) στο ΔΑΚ Άργους για την 8η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με την κατάσταση να ξεφεύγει με τη λήξη του αγώνα.

Τα αίματα άναψαν μετά το τέλος της Κυριακάτικης αναμέτρησης. Οπαδοί μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πιάστηκαν στα χέρια παίκτες, προπονητές και παράγοντες, όπως φαίνεται σε σχετικό βίντεο.

Στον αγώνα που ήταν σημαντικός βαθμολογικά και για τις δύο ομάδες έδωσε το παρών και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας, Βασίλης Σιδέρης.

Αρχικά με την ολοκλήρωση του αγώνα υπήρξαν κάποιες λεκτικές αντεγκλήσεις ανάμεσα σε όσους ήταν στους δυο πάγκους, με αφορμή κάποιες φάσεις που είχαν προηγηθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Οι λεκτικές αψιμαχίες και οι αντεγκλήσεις συνεχίστηκαν με τα πράγματα να ξεφεύγουν όταν παίκτες, μέλη των προπονητικών τιμ και παράγοντες άρχισαν να πιάνονται στα χέρια πίσω από τους πάγκους.

Την ίδια στιγμή κάποιοι οπαδοί πήδηξαν στο γήπεδο από τις κερκίδες, ενώ έπεφταν και αντικείμενα. Οι ψυχραιμότεροι επιχειρούσαν να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Αργότερα ήρθαν αστυνομικές ενισχύσεις, ενώ η ένταση, σύμφωνα με πληροφορίες, συνεχίστηκε και μετά στα αποδυτήρια των δύο ομάδων απ’ όπου ακούγονταν φωνές.

Δείτε βίντεο από το ΔΑΚ Άργους, την ώρα που οι ψυχραιμότεροι έχουν αρχίσει να σβήνουν τη «φωτιά» που είχε ανάψει.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis