Ένας ηλικιωμένος άνδρας, ηλικίας περίπου 80 ετών, εντοπίστηκε νεκρός το μεσημέρι της Τρίτης 26 Μαΐου στο Βραχάτι Κορινθίας. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 12:20, προκαλώντας την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών της περιοχής, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο για να εξετάσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο ηλικιωμένος.
Κινητοποίηση των αρχών και αποκλεισμός του χώρου
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το korinthostv.gr, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε στον προαύλιο χώρο της ιδιοκτησίας του. Στο σημείο έφτασαν άμεσα αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου – Βόχας, οι οποίοι προχώρησαν στον αποκλεισμό της περιοχής γύρω από την οικία.
Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αμέσως τις προβλεπόμενες έρευνες, προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία και να αποσαφηνίσουν πλήρως το παρασκήνιο της τραγωδίας.
Ιατροδικαστική εξέταση για τα ακριβή αίτια
Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για την εξακρίβωση των ακριβών αιτιών και των συνθηκών του θανάτου του 80χρονου. Η σορός του ηλικιωμένου αναμένεται να μεταφερθεί στην αρμόδια υπηρεσία, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή











