Θλίψη στο Ναύπλιο: Έφυγε από τη ζωή ο Ζήσης Παπαβασιλείου στα 48 του χρόνια

Ο Ναυπλιώτης πρώην αθλητής του Οίακα και δραστήριος επαγγελματίας στον τουρισμό, άφησε την τελευταία του πνοή σκορπίζοντας συγκίνηση στην τοπική κοινωνία.
Πέθανε ο Ζήσης Παπαβασιλείου

Βαρύ πένθος έχει σκεπάσει το Ναύπλιο, μετά την είδηση του θανάτου του Ζήση Παπαβασιλείου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Παρασκευής 17 Οκτωβρίου, σε ηλικία μόλις 48 ετών.

Ο Ζήσης Παπαβασιλείου ήταν γνωστός και αγαπητός στη Ναυπλιακή κοινωνία, τόσο για την προσφορά του στον αθλητισμό, ως πρώην παίκτης της ομάδας μπάσκετ του Οίακα Ναυπλίου, όσο και για τη δραστηριότητά του στον τουριστικό τομέα, στην παλιά πόλη του Ναυπλίου.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση σε φίλους, συναδέλφους και γνωστούς, που τον περιγράφουν ως έναν ευγενικό, δραστήριο και αγαπητό άνθρωπο, με θετική παρουσία και ανιδιοτελή προσφορά στην τοπική κοινωνία.

Συλλυπητήρια από την ΕΣΚΑΚ

Η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αργολίδας & Κορινθίας εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον αδόκητο χαμό του πρώην αθλητή της, Ζήση Παπαβασιλείου.

Όπως αναφέρει σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή της:

«Ένας νέος άνθρωπος, γεμάτος χαμόγελο και αγάπη για το μπάσκετ, έφυγε πρόωρα, σκορπίζοντας οδύνη σε όλους μας.

Ως ελάχιστη ένδειξη τιμής στη μνήμη του, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες του Σαββατοκύριακου 18-19/10/2025.

Η σκέψη μας είναι κοντά στην οικογένεια και στους οικείους του.

Θερμά συλλυπητήρια».

Συλλυπητήρια της Ένωσης Ξενοδόχων Ναυπλίου

Η Ένωση Ξενοδόχων Ναυπλίου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για τον θάνατο του Ζήση Παπαβασιλείου:

«Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε το θάνατο του συναδέλφου και μέλους της `Ενωσής μας, Ζήση Παπαβασιλείου.

Υπήρξε εξαιρετικός άνθρωπος και επιχειρηματίας και  αφήνει  σημαντικό αποτύπωμα στον τουρισμό του Ναυπλίου.

Ο πρόεδρος και το ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Ναυπλίου εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένειά και στους οικείους του».

Πότε θα γίνει η κηδεία

Η Εξόδιος Ακολουθία του Ζήση Παπαβασιλείου θα τελεστεί το Σάββατο 18 Οκτωβρίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Αναστασίου στο Ναύπλιο, στις 11:00 το πρωί.

Η οικογένεια, οι φίλοι και οι συμπολίτες του θα πουν το τελευταίο «αντίο» σε έναν άνθρωπο που άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στην πόλη.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

newsletter banner anagnostis