Νέα ισοπαλία στο Άργος παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα

Ο Παναργειακός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την αποβολή των Χανίων και έμεινε στο 0-0 στο ΔΑΚ Άργους, παραμένοντας χωρίς νίκη στη Super League 2.
Παναργειακός Χανιά

Ο Παναργειακός συνέχισε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2, καθώς έμεινε στο 0-0 με τα Χανιά στο ΔΑΚ Άργους, για την 5η αγωνιστική του νότιου ομίλου. Παρά το αριθμητικό του πλεονέκτημα για περισσότερο από μία ώρα αγώνα, η ομάδα του Άργους δεν μπόρεσε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες της σε γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι από την Κρήτη έμειναν με δέκα παίκτες από το 24’, όταν ο Τζανακάκης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, όμως κατάφεραν να κρατήσουν μακριά τους γηπεδούχους και να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός ανέβηκε αισθητά. Στο 57’ τα Χανιά απείλησαν πρώτα με τον Γιοκέ, όμως ο Καραγκιόζης κράτησε ανέπαφη την εστία του Παναργειακού. Ένα λεπτό αργότερα, ο Αμπουμπακάρ απάντησε με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Στογιάνοβιτς μπλόκαρε σταθερά.

Η μεγαλύτερη στιγμή του αγώνα ήρθε στο 60’, όταν ο Χατζηδημητρίου βρέθηκε τετ α τετ με τον Στογιάνοβιτς, όμως ο τερματοφύλακας των Χανίων έκανε εξαιρετική επέμβαση. Στις καθυστερήσεις, ο Ορτιγκόθα είχε την ευκαιρία να «κλέψει» τη νίκη για τα Χανιά, αλλά η άμυνα του Παναργειακού αντέδρασε σωστά.

Μετά την 5η αγωνιστική, ο Παναργειακός μετρά τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες, έχοντας συγκεντρώσει μόλις 3 βαθμούς, ενώ τα Χανιά συνεχίζουν να δείχνουν σημάδια βελτίωσης παρά το δύσκολο ξεκίνημα.

Οι συνθέσεις:

Παναργειακός (Αρμάντο Φουτσίνι): Καραγκιόζης, Λαζαρίδης, Καρυπίδης, Ντιαλό (46′ Κότζα, 80′ Πέτροβιτς), Ζησούλης, Χρήστου, Παναγιώτου, Φόκαμ (80′ Ναλιτζής), Αμπουμπακάρ, Νταμάκ, Χατζηδημητρίου.

Χανιά (Σταύρος Λαμπράκης): Στογιάνοβιτς, Τζανακάκης, Ισάλα, Κουτεντάκης (90′ Πρεβεζιάνος), Κολιτσίδας, Φουρλάνος, Μεγιάδο, Άοσμαν (59′ Τοπαλίδης), Κωστανάσιος (82′ Σημαντηράκης), Γιοκέ (59′ Ορτιγκόθα), Ιωαννίδης (82′ Ντιανεσί).

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Ξενιτεμένος

    Πολύ φοβισμένη ομάδα και ασύνδετο το κέντρο της. Μπαλιές 40 – 50 μέτρα από την άμυνα στην αντίπαλη περιοχή μήπως και βρούμε συμπαίκτη και φοβερή ασυνεννοησία στην άμυνα. Επίσης χρειάζεται σέντερ φορ “κιλερ” η ομάδα, η επίθεση είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Δεν χάθηκε τίποτα ακόμα, πάμε δυνατά Πανάργα.
    Υγ1: γιατί τόσος λίγος Κόσμος στο γήπεδο;;; η ομάδα παίζει στην Δεύτερη κατηγορία της χώρας δεν είναι λίγο.
    Υγ2: Οι Λύκοι δεν θα πεθάνουν ΠΟΤΕ

ktimatologio 300x250
newsletter banner anagnostis