Πρωτοχρονιάτικες μελωδίες «πλημμύρισαν» το Ναύπλιο – Ύμνοι και τραγούδια στους δρόμους της πόλης

Ηλιόλουστος καιρός και γιορτινή διάθεση στην Πλατεία Συντάγματος την πρώτη μέρα του χρόνου
protoxronia filarmoniki nafplio

Με γιορτινές μελωδίες η Φιλαρμονική Ναυπλίου γέμισε σήμερα, Πρωτοχρονιά 2025, τους δρόμους της πόλης με ύμνους και τραγούδια της πρωτοχρονιάς. Διασχίζοντας τους κεντρικούς δρόμους του Ναυπλίου με εορταστική διάθεση, χάρισε στους κατοίκους και επισκέπτες μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία, σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας χρονιάς.

Η καρδιά των εορτασμών χτυπούσε στην Πλατεία Συντάγματος, όπου πλήθος κόσμου απόλαυσε τον καφέ του κάτω από τον ηλιόλουστο ουρανό, πριν το παραδοσιακό μεσημεριανό τραπέζι. Ο καλός καιρός της πρώτης ημέρας του χρόνου αποτέλεσε ιδανικό σκηνικό για μια πρωτοχρονιάτικη βόλτα στην ιστορική πόλη.

protoxronia filarmoniki nafplio 3
ΦΩΤΟ: Δημήτρης Μπέκας
protoxronia filarmoniki nafplio 2
ΦΩΤΟ: Δημήτρης Μπέκας

Οι μουσικές νότες της Φιλαρμονικής συνδυάστηκαν αρμονικά με τη γραφικότητα του Ναυπλίου, δημιουργώντας μια εορταστική ατμόσφαιρα που ενίσχυσε το αίσθημα αισιοδοξίας και ελπίδας για το 2025. Οι περαστικοί και οι θαμώνες των καφέ χειροκρότησαν θερμά τους μουσικούς, αποτυπώνοντας το πνεύμα της ημέρας.

protoxronia filarmoniki nafplio 1
ΦΩΤΟ: Δημήτρης Μπέκας

Σχόλια

ktimatologio 300x250

Ευχές για τις γιορτές

poulas καρτα2026 new
xatzinikolaou efxes2025
mantzounis efxes xristou2025
efxes fragkioudakis 2024 2025
karta labrou xristoygenna2025
kemp banner
newsletter banner anagnostis