home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Πώς θα εορταστεί ο πολιούχος Άγιος Πέτρος

Αναλυτικά το πρόγραμμα εορτασμού του Αγίου Πέτρου
Άγιος Πέτρος Άργος

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών και ο Καθεδρικός Ιερός Ναός Αγίου Πέτρου, σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στον εορτασμό του Πολιούχου Άργους Αγίου Πέτρου ο οποίος θα τελεσθεί με Λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων και της Ιερής Εικόνας με την δέουσα λαμπρότητα, μεγαλοπρέπεια, εκκλησιαστική τάξη και τις αρμόζουσες τιμές, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.

Δευτέρα 6ης Μαΐου

Ώρα: 19:00
Μέγας Πολυαρχιερατικός Εσπερινός στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Πέτρου μετά των ευγενών αποδεχθέντων την πρόσκληση του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδας κ. κ. Νεκταρίου, σεβασμιωτάτων Αρχιερέων και του Ιερού Κλήρου.

Ώρα: 20:15
Προσέλευση επισήμων καλεσμένων στο παλαιό Δημοτικό Μέγαρο επί της οδού Δαναού 3 και ακολούθως μετάβαση στον Ιερό Ναό του Αγίου Πέτρου.

Ώρα 21:00
Λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων και της Ιερής Εικόνας του Αγίου Πέτρου δια των οδών Κορίνθου, Γεν. Κολοκοτρώνη, Βασ.  Αλεξάνδρου, Βασ.  Κωνσταντίνου με την συνοδεία στρατιωτικού αγήματος παιανίζουσης φιλαρμονικής ορχήστρας.

Τρίτη 7η Μαΐου

Ώρα 07:00
Τέλεση Όρθρου και Πολυαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, προεξάρχοντος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδας κ. κ. Νεκταρίου μετά των ευγενών σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών άλλων Μητροπόλεων και του Ιερού Κλήρου.

Ώρα 09:00
Προσέλευση επισήμων καλεσμένων στο παλαιό Δημοτικό Μέγαρο επί της οδού Δαναού 3 και ακολούθως μετάβαση στον Ιερό Ναό του Αγίου Πέτρου.

Ώρα 18:30
Μεθεόρτιος Εσπερινός στον Ιερό Ναό του Αγίου Πέτρου.

agios petros

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis