home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Γαβρήλος και Τεμπονέρας τα είπαν με συνταξιούχους

Συνάντηση με τον Σύλλογο Συνταξιούχων Εμπορικής Τράπεζας
gavsymeb

Σε συνέχεια προηγούμενης συνάντησης και της με Ερώτησης που κατέθεσαν ο Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Γιώργος Γαβρήλος και 13 βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης (ΑΠ 3782/14-3-2004), στην οποία μέχρι σήμερα δεν έχει απαντήσει η αρμόδια Υπουργός, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του βουλευτή και του Διονύση Τεμπονέρα, Μέλος Πολιτικής Γραμματείας, με εκπροσώπους του Συλλόγου Συνταξιούχων Εμπορικής Τράπεζας.

Στη συζήτηση τονίστηκε από την πλευρά των συνταξιούχων ότι είναι ξεκάθαρος ο εμπαιγμός της Κυβέρνησης, αφού ψευδώς υπόσχεται δημόσια αυξήσεις, την ώρα που από την πίσω πόρτα προχωρά σε κούρεμα των επικουρικών, όπως συμβαίνει στην περίπτωση του ΕΤΕΑΜ/ ΤΕΑΠΕΤΕ και δεν τηρεί τις δεσμεύσεις της αναφορικά με τον υπολογισμό της προσαύξησης στην επικουρική τους σύνταξη.

Ο Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, εξέφρασε για ακόμη μια φορά την πεποίθησή του ότι η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κωφεύει στα δίκαια αιτήματα του συνόλου των συνταξιούχων, οι οποίοι βρίσκονται σε ολοένα και δεινότερη οικονομική κατάσταση εξαιτίας του συνεχώς αυξανόμενου πληθωρισμού και της καλπάζουσας ακρίβειας στα είδη βασικών ειδών.

Αυτή η κατάσταση τόνισε, καθιστά δυσχερή την διαβίωση και τη διατήρηση έστω και κάποιας υποτυπώδους ποιότητας ζωής για τους απόμαχους της εργασίας.

Η ΝΔ, υπογράμμισε, δεν έχει ουδεμία πρόθεση να αποκαταστήσει τις περικοπές που ήδη έχουν λάβει χώρα, ούτε να προωθήσει ευεργετικές για τους συνταξιούχους ρυθμίσεις, παρά τις φρούδες υποσχέσεις και τις μεγαλόστομες εξαγγελίες.

Ο Γιώργος Γαβρήλος διαβεβαίωσε, τέλος, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ήταν και παραμένει στο πλευρό τους για όλες τις δικαιολογημένες διεκδικήσεις τους, όπως έχει αποδεδειγμένα πράξει έως τώρα.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis