home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Μέχρι τις 9 Ιουνίου θα δώσουμε μάχη για να είμαστε δεύτερο κόμμα

Ο Βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ στην εκπομπή «Καλημέρα», αναφέρθηκε στις Ευρωεκλογές

Ο Βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ στην εκπομπή «Καλημέρα», αναφέρθηκε στις Ευρωεκλογές και στη μάχη που πρέπει να δώσουν για να είναι δεύτερο κόμμα και να μπορέσουν να χτυπήσουν στα ίσα τη ΝΔ.

Βασικά σημεία από τη συνέντευξη του:

«Είναι πολύ καθαρό το δίλημμα που πρέπει να αποφασίσει ο κόσμος αναφορικά με το ποια Ευρώπη θέλουμε. Για παράδειγμα θέλουμε μια Ευρώπη με Ευρωστρατό για να μπορούμε να νιώθουμε ασφάλεια και να μη δίνουμε συνέχεια λεφτά για όπλα και να τα δίνουμε στην κοινωνική πολιτική ή να αγοράζουμε συνέχεια όπλα από τη Γαλλία και από άλλες χώρες για να μπορέσουμε να νιώθουμε ασφάλεια; Ένα άλλο παράδειγμα αφορά τους αγρότες και το θέμα των Ελληνοποιήσεων σχετικά με τα προϊόντα. Προχθές η Σοσιαλιστική ομάδα πέτυχε ώστε να υπάρχει ιχνηλάτηση της προέλευσης των προϊόντων καθώς δεν μπορούμε να αγοράζουμε μέλι από την Κίνα χωρίς να αναγράφεται η χώρα προέλευσης.
Για το ΠΑΣΟΚ είναι πολύ ξεκάθαρος ο στόχος καθώς ψάχνουμε έναν υποψήφιο που θα είναι από τον προοδευτικό χώρο και θα μπορεί να διαδεχτεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αυτό το πρόσωπο πιστεύουμε ότι είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης. Γι’ αυτό και επιδιώκουμε να πετύχουμε αυτή την προσπάθεια με τους καλύτερους δυνατούς όρους καθώς έχουμε προτάσεις και πρόγραμμα αλλά και το καλύτερο ευρωψηφοδέλτιο σε σχέση με τα υπόλοιπα κόμματα. Μέχρι τις εννιά Ιουνίου θα δώσουμε τη μάχη για να είμαστε δεύτερο κόμμα και να μπορέσουμε να χτυπήσουμε στα ίσα τη ΝΔ. Σήμερα το βασικό μας μέλημα πρέπει να είναι πώς θα δώσουμε τη μάχη για να υπάρξει εναλλακτική πρόταση απέναντι στη ΝΔ».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis